Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Cinsiyetini doğumda öğrendiler

2016 yılında, ülkemizin en köklü moda markasının veliahdı olan Ediz Elhadef ile nikah masasına oturan İspanyol gelinimiz Gabriella Palatchi Elhadef'in aralık başında hamile olduğunu müjdelemiştim. Dünyaca ünlü bir gelinlik markasının veliahdı olan İspanyol gelinimizin anne olduğunu da ilk benden öğrenin. Hamile olduğunu öğrendiğimde tebrik etmek için aradığım Gabriella Hanım, hem eşinin hem de kendisinin doğumdan önce bebeklerinin cinsiyetini öğrenmek istemediklerini söylemişti.



Allah, Elhadef çiftine bir kız nasip etmiş. Gabriella Hanım, geçen hafta Farah adını verdikleri nur topu gibi bir kız dünyaya getirmiş. Önceki gün ilk Anneler Günü'nü kutlayan Gabriella Hanım'ı da Ediz Bey'i de tebrik ediyorum; sağlıkla kızları Farah'ı büyütürler inşallah. Bu arada Ediz Bey'in ailesi Alberto-Ferry Elhadef çiftinin, büyük oğlu Rıfat Bey ile Yunan gelinleri Marina Hanım'dan biri kız diğeri erkek iki torunu var. Böylece kız torunlar öne geçmiş oldu.

BU ÇİÇEKLER ÇOK ÖZEL!
Derin Mermerci'nin, çok özel bir Anneler Günü yaşadığını öğrendim. Derin Hanım, ikizleri Lal ve Mila'dan, bu Anneler Günü'nde öyle bir hediye almış ki, hem çok duygulanmış hem de çok mutlu olmuş. 8 yaşındaki ikizler, pazar günü annelerine çiçek hediye etmiş.



Ama hediyenin özelliği çiçekte değil, ikizlerin, çiçeği harçlıklarından biriktirdikleri parayla almaları... "Canlarım benim. Kendi biriktirdikleri parayla bana çiçek almışlar. Bunu söylerken o kadar gururluydular ki, insan bu yaşta bu farkındalığa şaşırıyor" diyen Derin Hanım, mutluluktan havalara uçuyordu

BODRUM'DA DAVETLER BAŞLADI
Yaz başlamadan Bodrum'da davetler başladı. Yalıkavak'ta, lüks bir konut projesinin tanıtımı için geçen hafta bir davet düzenlendi. Dünyaca ünlü bir emlak firmasının CEO'su Kelly Priestnall'ın ev sahipliği yaptığı davete, iş ve cemiyet hayatından ünlü isimler katıldı.



Davete, yurt dışından da yoğun bir katılım oldu. Son yılların parlayan yıldızı Bodrum'da villa sahibi olup tatillerini burada geçirmek isteyen yabancı yatırımcılar projeyi inceleyip yetkililerden bilgi aldı. Bodrum, dünyanın en gözde tatil beldesi olma yolunda hızlı adımlarla ilerliyor.

DÜĞÜN GİBİ NİŞAN YAPTILAR
Mert-Fatoş Mildon çiftinin kızları Alara Mildon, bir süredir flört ettiği iş insanı Doğukan Dudaroğlu ile 25 Şubat'ta aile arasında sözlenmişti. Cumartesi akşamı Zincirlikuyu'daki beş yıldızlı otelde çiftin nişan töreni vardı.



Uzun süredir böylesine şaşalı bir nişan görmedim doğrusu; resmen düğün gibi bir nişan yaptılar. Yaklaşık 300 kişinin davetli olduğu nişan için otelin balo salonu baştan aşağı süslenmişti. Kenan Doğulu'nun sahneye çıktığı nişanda eğlence de tavan yaptı. Alara Mildon ile Doğukan Dudaroğlu'nun nişanı böyle olduysa düğünü nasıl olacak acaba!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA