Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Resmi süreç başladı Şeyma boşanıyor

Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi (Meedo) ile evleneceğini ilk bu köşeden öğrendiğiniz Şeyma Subaşı ile ilgili yine ilk kez bu köşede okuyacağız bir haberim var. Ancak bu kez 'mutlu' bir haber değil! Çalkantılı aşklarını, 1 Mayıs'ta İstanbul'daki nikahla resmiyete döküp Marakeş'te iki gün iki gece düğün yapan çift boşanıyor.



Evet; yanlış okumadanız... Henüz dört aylık evli olan çiçeği burnunda çift boşanmak için resmi süreci başlatmış. Evliliklerinin ikinci haftasında Tokyo'da balayındayken sorunlar yaşamaya başladığını öğrendiğim çift, iki hafta önce İstanbul'da bir kulüpte ciddi bir tartışma yaşamış ve Meedo ülkeyi terk etmiş.



Geçen hafta da boşanma protokolü imzalayıp mahkemeye başvurmuşlar. Protokol imzaladıkları için ilk celsede boşanacaklar. Kızının babası Acun Ilıcalı ile 14 ay evli kalan Şeyma'nın ikinci evliliği dört ay sürmüş olacak. Gerçi söz konusu Şeyma ile Meedo olduğu için belli de olmaz!!!

HALİÇ KIYISINDA GÖRKEMLİ DÜĞÜN
Ülkemizin köklü bir mücevher markasının üçüncü kuşak temsilcisi ve CEO'su Atasay Kamer de muradına erdi. Şubat başında tatil için gittikleri Courchevel'de helikopter kiralayıp Alpler'in üzerinde evlenme teklif ettiği, mayıs ayında da nişan yüzüğünü parmağına taktığı



Chiara de Rocchi ile cumartesi akşamı görkemli bir düğünle evlendi. Haliç kıyısındaki düğün mekanına tekneyle gelen çiftin mutluluğuna, İstanbul'un elitlerinden 700 kişi şahitlik etti. Babası İtalyan annesi Türk olan heykeltıraş Chiara de Rocchi ile Atasay Kamer, umarım bir ömür mutlu olur.

İTALYA'DA SOYMUŞLAR!
Oğlu Ömer'in mezuniyeti için Milano'ya giden Nalan Aksoy, hırsızların gazabına uğradı! İçinde kredi kartları ve bin 200 Euro para olan cüzdanını hırsıza kaptıran Nalan Aksoy, soyulduğundan çok İtalyan polisinin duyarsızlığına üzülmüş! Telefonda konuştuğum Aksoy,



"Cüzdanımı çaldırdığım yer belli, her yerde de kamera var ama hiçbir şey yapmadılar" diyerek ekledi: "Bizim polisimizin gözünü seveyim." Nalan Hanım'a bir kez daha geçmiş olsun derken İtalya'ya gidecekleri de uyarmış olayım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA