Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜNAYDIN'LA KANTİN

Her şeyi sevgilisiyle yapan adam

Merhabalar sevgili okurlar! Bu hafta her şeyi sevgilisiyle birlikte yapan inşaat mühendisliği öğrencisi Mehmet K.'nin iç burkan hikayesiyle birlikteyiz. Kendisiyle hüzün dolu anlar yaşadık. Arkadaşlarına, kardeşlerine ibretlik bir öykü olsun diye röportaj teklifimizi kabul ettiğini söyledi. İşte satır satır Mehmet'in hikayesi…

Röportaj teklifimizi kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz. Öncelikle nasıl tanıştınız? Onu dinleyelim sizden.
Ben, Zeynep'i ilk olarak fakültenin bahçesinde gördüm. Bir şey arıyor gibi etrafa bakınıyordu. Malumunuz inşaat mühendisliği bölümünde çok rastlanan bir durum değil böyle şeyler. 'Herhalde adres arıyor, kayboldu' dedim kendi kendime. Çok da güzeldi. O kadar güzeldi ki, onun gerçekten bu bölümde olmasını kaldıramadım ve gidip nereyi aradığını sordum. O da İzmir'den yatay geçiş yaptığını, okulda ilk günü olduğunu söyledi. Gerçekten bizim bölümün öğrencisiymiş.

Peki ilişkiniz nasıl başladı?
O gün karşılaştıktan sonra hemen onu alıp bir İstanbul gezisine çıkarmayı teklif ettim. Hem İstanbul'daki ilk günleriydi, hem de hiç arkadaşı yoktu. 'Zaten ilk günden ders olmaz' diye aklını çeldim ve Eminönü'nde karşılıklı birer turşu suyu içtik. İlk elektriklenmemiz o gün olmuştu.

En başından beri sürekli birlikte mi vakit geçiriyordunuz yoksa birden değişen bir şeyler mi oldu?
Aslında başlarda her şey çok güzeldi. Ona araba kullanmayı öğrettim, onun alışverişini birlikte yapar olduk, ders aralarında birlikte tavuklu pilav yerdik. Bir gün bir çılgınlık yapıp ders çıkışında internet kafeye gidip Counter oynamıştık. O gün 'İşte ruh ikizim' dedim! Halı saha maçlarımı izlemeye gelirdi; ben de onunla romantik komedi filmlerine gider, duygulanmış gibi yapardım. Rüya gibiydi her şey.

Peki her şey böyle giderken ne oldu da işler sarpa sardı?
İşler bu noktaya nasıl geldi bilmiyorum. Her gün sürekli beraber olmak başta çok güzeldi. Ama bu sadece başlangıçtı. Zeynep çok hızlı öğreniyordu. Birlikte yaptığımız her şeyde artık benden daha iyi olmuştu. FIFA'da beni ilk yendiği maç dün gibi hatırımda. Counter oynarken benim tuttuğum yerdeki rakipten headshot yediğinde, barışmamız bir hafta sürdü. Sonuncusu en kötüsüydü. Zeynep savunma arkasına sarkmış, eliyle koşu yoluna pas istemişti. Ama önüm bomboştu be! Kaleyi tam cepheden görüyordum. Kahretsin! Zeynep'e o pası atsaydım ona sadece dokunmak kalacaktı ama ben hırslarımın ve arzularımın esiri oldum. Kaleye vurdum. Top üstten auta çıktı. Zeynep halı saha yeleğini çıkarıp sahayı terk etti. O günden beri beni affetmiyor. Ne yapacağım bilmiyorum. Teklifinizi de bu yüzden kabul ettim. Profesyonel bir yardım almak istiyorum artık.
Mehmet bey duygusal bir boşanma yaşıyor ve röportajımızı yarıda kesmek zorunda kalıyoruz. Umarız yetkililer Mehmet beye yardımcı olurlar. Onun bu sessiz çığlığını duyurabildiysek ne mutlu bizlere.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA