Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜNAYDIN'LA KANTİN

1 dizi 1 film

'Giuseppe Tornatore'nin yönettiği ve 1998 yapımı olan film ismiyle başta sizi korkutup önyargıyla bakmanıza neden olabilir. Ancak sakın o şekilde hissetmeyin ve herkes için güzel diyebileceğimiz bir film izlemeye hazır olun.
Filmin dilimize çevrilmesi '1900 Efsanesi' olarak gerçekleşmiş. Senaryosu ise tamamen bir gemide geçiyor. Gemide çalışan bir işçi olan 'Danny Boodman', bir gece kim tarafından bırakıldığı belli olmayan bir kutu bulur. Kutunun içinde de bir bebek vardır. Boodman bebeği alarak gemide büyütecek ve efsaneyi başlatan ilk adımları atacaktır. Bilerek senaryo kısmını böyle acele geçiyorum çünkü bu kısmı ne kadar uzun tutarsam, filme de o kadar haksızlık olacak gibi.
Film oyunculuklarının yanı sıra size hissettirdiği duygularla beraber izleyeceğiniz en güzel filmlerden. Eğer izleyecek güzel film bulamıyorum diyorsanız, '1900 Efsanesi' tam size göre. Kış gününde içinizi ısıtacak olan film aynı zamanda bir piyano resitali sunuyor sizlere.

'House of Cards'
Politik drama türünde bir dizi olan 'House of Cards', 'Michael Dobbs'un aynı adlı romanından uyarlanmış.
Washington DC'nin ev sahipliğini yaptığı 'House of Cards' zaman olarak da günümüzde geçiyor. Bir kongre üyesi olan 'Frank Underwood' kendisine vaat edilen Dışişleri Bakanlığı'na başka birinin getirilmesiyle beraber intikam planları yapmaya başlar. Artık ondan sonrası karşılıklı oyunlarla geçecektir. İlk sezonuyla Dokuz Emmy Ödülü adaylığı alan 'House of Cards'ın başrolünde ise 'Kevin Spacey' yer alıyor. Bunu baştan niye söylemedin diye kızmadan yapımcılığını 'David Fincher'ın yaptığını da söyleyeyim de topluca kızın. Aynı zamanda internet aracılığıyla dağıtılan dizilere de ön ayak olan yapımın yeni bölümleri de bu yıl içerisinde izleyicilerle buluşacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA