Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜNAYDIN'LA KANTİN

Kış Tatili Önerileri

Uzun bir ilk dönem geçirdik, zorlu sınavlar atlattık. Tüm bunları yaparken sosyal hayatımızda da birçok sorunla boğuştuk. Eee artık güzel bir tatili hak ettik. Kış tatilinde ne yapacağına karar verememiş olan okurlarımız için önerilerde bulunacağız...

Anne Evi!
Eğer bütün bu yoğun tempodan yorgun düştüyseniz; sizin için en uygun tatil, annenizin yanında geçecek bir kış tatilidir. Final sınavına vize konularını da dahil eden hocalar, notlarını paylaşmak istemeyen arkadaşlar(!), uykusuz geçen sınav öncesi akşamları yetmezmiş gibi, mutfağa girdiğinizde karşınıza çıkan bulaşık yığını ve bozulmuş yemekler insan sabrını zorlayan unsurlar. İnsan istiyor ki; ben ders çalışırken birisi yemek hazırlasın, çay demlesin, sırf ders çalışıyorum diye takdir etsin, başımı okşasın. Tüm bu güzelliklerden yoksun geçen koca bir yarıyıldan sonra, anneniz sizin için en güzel tatil olacaktır.

Pencere Kenarı!
Son sınavdan çıkıp kendinizi eve attınız. 'Oh be, bitti!' dediniz. Güzel bir kahve suyu koyun. Bu noktada su kaynayana kadar mutfaktan çıkmamanızı öneririz; bir daha kalkmaya üşenebilir ve bu dinlenceyi eziyete çevirebilirsiniz çünkü. Kahvenizi yapın, hırkanızı giyin, salonunuzun ya da görsel zenginliği en yüksek olan odanızın camına gidin. Uzaklara bakın ve kahvenizi yudumlayın. Siz bunları yaparken hemen yanınızda ister istemez bir Oğuz Atay romanı belirecektir. Sonrasında da sosyal medya hesaplarınızın tadını çıkarın. Bu kış kendinize inanamayacaksınız!

O Koltuk
Bir yerlere gitmeye üşenen veya bütün parasını nasıl harcadığını bir türlü anlayamayan birisiyseniz korkmayın. Sizin için de uygun bir önerimiz var. Sınav dönemi boyunca belinizi ağrıtan o sandalyeyi ve masayı bir kenara bırakıp gözünüzü salondaki üçlü koltuğa çevirin. Aradığınız huzurun orada olma ihtimali son derece yüksek. Sınavlar boyunca sevdiğiniz dizilerin kaçırdığınız bölümlerini, arkadaş ortamlarında övülüp duran ve hiç izlemediğiniz o filmleri izleyin. Kış tatili boyunca bunu yaparken, bir battaniye ve bir yastık; tatilinizi kusursuz hale getirebilir. İyice, güzelce dinlenin. Ama çok da şey yapmayın, daha ikinci dönem var.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA