Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HAKAN UÇ

İki star DJ’in Bodrum çıkarması

Dünyanın en iyi DJ'lerinden Adrian Shala ve Adrian Schweizer'in performanslarını geçtiğimiz günlerde canlı canlı izledim. Taze taze size notlarımı iletmek istiyorum... Öncelikle söylemeliyim ki bu muhteşem ikili, Bodrum gibi bir cennette, Yalıkavak'ta en güzel gün batımlarının yaşandığı yerde, Ahmet Uras'ın mekanında dinleyenleri büyüledi.



Gece boyunca asla hiç kimse yerinde durmadı. İzleyiciler de Bodrum'un en'leriydi tabii ki. Açıkçası uzun zamandır böyle bir DJ performansı dinlememiştim. Bodrum Yalıkavak'ın o büyülü havasında dünya müzikleri ile 3 saat dur durak bilmeden bizi başka dünyalara götürdü bu iki star DJ. Çıkışta Ahmet Uras'ı da tebrik ettim.



Ve tabii mekanında başka dünya starı kimleri ağırlayacağı konusunda da yokladım kendisini. Şu kadarını söyleyeyim; dünyaca ünlü birçok isimle anlaşmış... Bodrum çok yakında sadece çevre illerden değil, başka ülkelerden de müzikseverleri böyle şahane gecelerde ağırlayabilir, benden söylemesi...



'CANIN İSTERSE' JALE'YE YAKIŞMIŞ
Sesini ve duruşunu beğendiğim Jale Parıltı, uzun süredir sessiz sedasız çalışma içindeydi ve nihayet sevenlerini mutlu edecek o maksi single haberi geldi. İlk klip şarkısını çok iyi seçmiş, tebrik ederim. Yıldız Tilbe şarkısı 'Canın İsterse' Jale'nin hem sesine hem tarzına fazla yakışmış. Sadece bu değil kendi yazıp bestelediği eserler de var sanatçının bu maksi single çalışmasının içinde. Bence yeniden yıldızını alevlendirecek bir albüm yaptı Jale Parıltı. Dinleyince ne demek istediğimi anlarsınız. Müzik sektöründe kalitesinden ve duruşundan ödün vermeyen bir başka isim olan Eyüp Dirlik yönetmenliğinde şarkıya klip çekilmiş. Dinleyeni bol olsun.

ÇAKAL VE RECKOL BOĞAZ'I SALLADI
Pandemiden sonra organizasyonların artması ile her gün bambaşka isimler farklı mekanlarda verdikleri konserler ile halkı adeta müziğe doyuruyorlar. Zaten özlenen de buydu. Ben de bu yoğun takvimde sevgili Polat Yağcı'nın organize ettiği Kuruçeşme Açıkhava konser serisinin rap müzikle ilk tanışma gecesini kaçırmak istemedim. Ayağımın tozu ile Bodrum'dan gelir gelmez soluğu Kuruçeşme'de aldım. Açıkçası dünya harikası bir gün batımından başka bir dünya harikasına yani Boğaz'a geçince müziğin de keyfi başka oluyor.



TEBRİK EDERİM
Hele de Çakal ve Reckol gibi sahneye bile takla attıran, kendi enerjileri tavan olan iki ismin verdiği konser unutulmaz olabiliyor. Dün gece de işte aynen böyle unutulmaz bir ilke imza attı Kuruçeşme ve Boğaz. Gerçekten sahnenin kendisi bile neredeyse dans edecekti... Kurulan sahne, yapılan efektler adeta Boğaz'ı bambaşka bir ambiyansa soktu. "İşte budur" dedirten bu prodüksiyon, müzik sektörüne ve özellikle müziksevere verilen emek ve kıymeti gösteriyor. Dün gece için hem Çakal ve Reckol'u, hem de Polat Yağcı'yı kutlarım ve Halkbank Paraf'a da teşekkür etmek isterim böyle güzel bir konsere imza attıkları için. Kuruçeşme konser serisi hız kesmeden devam ederken, bende yetiştiğim kadarını buradan yazmaya devam edeceğim...



DOĞRU ZAMANDA DOĞRU ŞARKI
Geçtiğimiz hafta bir şarkı keşfettim: 'Sen Söyle'... Begüm Obiz'in ilk şarkısı olduğunu öğrendiğim 'Sen Söyle', 4 günde 500 bin dinlenmeyi geçmiş. Tanınmayan bir isim için çok iyi rakam. 'Sen Söyle'nin çıkış tarihi de iyi ayarlanmış. Tatil sezonunun başladığı süreçte, Z kuşağı karneleri almış, kimisi de finalleri bitirmenin keyfini sürerken bu şarkıyı keşfediyor. Kısacası Obiz, doğru zamanda, iyi bir şarkıyla piyasaya merhaba dedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA