Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERVE YURTYAPAN

Genç kızların dertlerini dinleyip motive ediyor

Ünlü teknik direktör Fatih Terim'in küçük kızı Buse Terim, son dönemin en dikkat çeken sosyal medya fenomenlerinden biri oldu. Babasının Türkiye'nin en ünlü isimlerinden biri olması, doğduğu andan itibaren onun da tanınır olmasını sağladı. Ancak onlar bu şöhreti, aile hayatlarına yansıtmadı.

25 KİLO VERDİ
Buse Terim, hep kendisini geliştirmek için uğraştı. Türkiye'deki lise eğitiminin ardından New York Fashion Institute of Technology'de Moda Pazarlama ve Yöneticiliği okudu. Üniversite eğitimi sürecinde yurt dışında boş zamanlarını değerlendirdi ve birçok dünyaca ünlü markada staj yaparak işin inceliklerini öğrendi. O dönem bir blog'la yola çıktı. Eğitimi sırasında hem hobi, hem de kendisini geliştirmek için yazdığı yazılar kısa sürede çok takip edilir oldu. Ardından Türkiye'ye döndü ve iletişim ajansı kurdu.



Moda ve lifestyle temalı sosyal medya hesabında herkesin ilgisini çekecek paylaşımlar yapmaya başladı. Kısa sürede genç kızların beğenerek takip ettiği biri haline geldi. 2 milyon takipçisine kimi zaman ev yaşantısından kesitler paylaştı. Kimi zaman stil önerileri verdi. Kızları Nil ve Naz ile kombinleri de annelerin beğenisini kazandı.
Kendi markasını kuran, dünyadaki moda akımlarını takip eden ve ünlü moda haftalarına konuk olarak katılan Terim, zaman zaman takipçileriyle de sohbet edip onlarla dertleşiyor, sorunlarına ortak oluyor.
Ünlü güzelle ilgili en merak edilen konu ise verdiği kilolar. Çocukluk dönemlerinde kilo sorunu yaşayan Terim, geçtiğimiz yıllarda sıkı bir diyet programı uygulayarak bir anda fit bir görünüme kavuştu. Hem diyet yapıp hem de yoğun bir spor programı uygulayan Terim, 7 ayda 25 kilo verip 57 kiloya düştü.

SPORU BIRAKMIYOR
Tatilde bile sporu bırakmayan, gittiği her yerde fitness yapan Terim, artık bu durumu yaşam biçimi haline getirdi. "Benim hayatım diyetlerle geçti diyebilirim. Ama son senelerde dengeli beslenmeyi öğrendim. Böylece kilo verebildim. Şimdi de kendi dengemi çok güzel kuruyorum. Bir gün yemeği fazla kaçırıyorsam ertesi gün daha az yiyerek kilomu koruyorum" dedi. Kilo sorunu yaşayan genç takipçilerine her zaman destek olan Buse Terim, kendi diyet programlarından bahsederek onları motive etmeyi de ihmal etmiyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA