Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖMER KARAHAN

Kekilli 3400 rakımlı Cilo Dağları’nda konser verdi

Terörden temizlenerek 2020 yılında milli park ilan edilen Hakkari'deki Cilo Dağları Sat Gölleri, eğlenceli festivallere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Hakkari Valiliği ve Yüksekova Kaymakamlığı tarafından düzenlenen 4. Cilo Doğa Sporları Festivali'nde Murat Kekilli, Türkiye'nin en yüksek rakımında konser verdi. Araçların bile zorlukla çıktığı 3400 rakımda konser ve dağ havası eşliğinde coşkulu anlar yaşayan festivalseverler, gündüz yapılan su sporlarına, akşam ise düzenlenen konserlere hayran kaldı.



Bu arada birçok festivalsever geceyi Sat Gölleri çevresindeki kamp alanında geçirdi. Ateş başında şarkılar eşliğinde geçen geceden sonra kamp çadırlarında konakladılar. Bu güzel organizasyonla ilgili Kekilli, "Keşke daha önceden gelseydik. Buraları çok sevdim, insanları çok sıcak. İnşallah tekrar geleceğim" dedi. Yüksekova Kaymakamı Ömer Çimşit ise Kekilli'ye plaket verdi.



DALKILIÇ GEÇ KALINCA
GENÇLER FARKLI BİR SOUND DİNLEDİ
AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım; Murat Dalkılıç Erzincan Cumhuriyet Meydanı'ndaki konserine geç kalınca mikrofonu eline aldı. Yıldırım, "Murat Dalkılıç 5 dakika geç kalacak, yolda. Ben boşluğu dolduruyorum" diyerek 'Erzincan'a Girdim Ne Güzel Bağlar' türküsünü seslendirdi. Seyirciler "Bir daha, bir daha" diye tezahürat yapınca Yıldırım, esprili bir dille "Gençler siz sanatçıyı karıştırdınız, sanatçı geliyor birazdan" dedi. Ancak ısrarlara dayanamayan Yıldırım, seyirciyle hep bir ağızdan 'Uzun İnce Bir Yoldayım' türküsünü de söyledi.
Murat Dalkılıç'ın geç kalması isabet olmuş, yoksa 56 milyonuncu kez 'Bir Hayli', 83 milyonuncu kez 'Kasaba'yı söyleyecekti, gençler farklı bir sound dinlemiş oldu.



MAKYAJA GEREK
YOK, GERÇEKTEN BENZİYORUM!
Atatürk'ün milli mücadele döneminin anlatılacağı, başrollerini Ümit Cem Şenol ve Ayşen İnci'nin paylaşacağı 'Kurtuluş Yolu' filminin teaser çekimi gerçekleşti. Atatürk'e benzerliği çok konuşulan Ümit Cem Şenol, yaptığı açıklama ile yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Şenol, "Kurtuluş Yolu'nun daha önce çekilmiş ya da çekilecek olan diğer Atatürk filmlerinden farkı ne olacak?" sorusuna "Biz daha çok doğal benzerlikle ilgileniyoruz, plastik makyaja girmiyoruz. Ben zaten gerçekten Atatürk'e benziyorum" diye bir yanıt verdi. Senaryonun güçlü olması mı önemli yoksa benzerliğin plastik makyajsız olması mı... Siz ne düşünüyorsunuz?



KORKU SEVENLERDEN YOĞUN İLGİ
Son olarak 'Zir-i Cin' filminin yönetmen koltuğunda oturan ve bugüne dek birçok korku filmi projesine imza atan Hakan Yusufoğulları, plaket aldığı Ayancık Film Festivali'nde gençlerin ilgi odağı oldu. Özellikle korku filmlerine karşı yoğun ilgi duyan gençler, Yusufoğulları ile sohbet edip setinde çalışmak istediklerini belirtti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA