Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖMER KARAHAN

Kızı olsun diye dua ediyor

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, 2017 yılında dünyaevine girmişti. Bu mutlu evliliklerini oğulları Karan ile taçlandıran ünlü çift, şimdi ikinci çocuk heyecanı yaşıyor. İkinci kez anne olmak için gün sayan Fahriye Evcen'in hamileliği aileleri sevince boğdu.



Burak Özçivit, oldukça heyecanlı ve eşinin rahat edebileceği bir tatil rotası oluşturuyor. Bu arada ilk çocukları Karan'ın ardından Fahriye Evcen'in bu sefer kız çocuk istediğini öğrendim. Yakın arkadaşlarına çok mutlu olduğunu belirten Evcen, kız çocuğu olması için dua ettiğini, şimdiden isim arayışına bile girdiğini anlatıyormuş. Umarım gönüllerinin istediği gibi sağlıkla çocuklarını kucaklarına alırlar.

SÜPER STAR'A SÜPER JEST!
Bodrum'da bu yaz ikinci kez aynı otelde konser verecek olan Ajda Pekkan'a güzel bir jest yapıldı.



25 Haziran cumartesi akşamı konser verecek olan Ajda Pekkan için konaklayacağı kral dairesine 'Süper Star' adı verildi.



Otelin genel müdürü genç turizmci Mert Aygün, odanın bulunduğu kattaki 24 odayı da komple kapatarak Ajda Pekkan için rezerve etti.



Ayrıca yurt dışından İngiltere kraliyet ailesine özel hazırlanan çikolatalardan sipariş edildi. Süper Star'a süper jest doğrusu...

PRENS'TEN GÜLTEKİN'E TEŞEKKÜR
İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in eşi Prens Philip'in anıldığı özel tören günlerdir konuşuluyor. Wessex Dükü Prens Edward, 99 yaşında hayata veda eden babası için Old Royal Naval Sarayı'nda, dünyadan birçok seçkin ismin katıldığı bir tören düzenledi.



Prens Edward'ın özel davetlisi olarak Türkiye'den törene Mehmet Gültekin ve eşi Emel Gültekin de katıldı. Prens, yaptığı konuşmada eğitime sunduğu katkılardan ötürü Mehmet Gültekin'e teşekkür etti.

KADINLARA POZİTİF AYRIMCILIK
Kariyerinin ilk günlerinden itibaren kadınlara pozitif ayrımcılık yapan, çalışanlarının çoğunun kadın olmasıyla bilinen Nazlı Certel, sağlık, kozmetik ve gıda sektöründeki yatırımlarında bu istihdamı daha da artırmayı hedefliyor.



Certel'in girişimcilik üzerine yazdığı yeni kitabının da önümüzdeki günlerde yayımlanacağını öğrendim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA