Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖMER KARAHAN

Yediniz bitirdiniz erkek duruşunu!

58 yaşındaki Brad Pitt, 'Bullet Train' filminin Berlin'deki galasına etek giyerek gitti. Genellikle kırmızı halılarda takım elbise ya da smokin giyip ona uygun şekilde kravat ya da papyon takan Pitt'in etek giymesi her kesimde olduğu gibi sosyal medyada da çok konuşuldu.



Erkekler, "Erkeklik karizmasını yediniz bitirdiniz", "Yakışıyor mu hiç" diyerek tepki gösterdi. Bana kalırsa adam bildiğin eski eşi Angelina Jolie ile sürdürdüğü hukuk mücadelesi ve 'yüz körlüğü hastalığı' nedeniyle kafayı yakmış! Pitt'in etek giymesinin ardından rap'çi Khontkar'ın 'Küvet' çalışması için basma fistan elbise giydiği klibi de bir kez daha gündeme geldi.



Sosyal medya kullanıcıları ünlü rap'çiyi "Delikanlı adam etek giyer mi?" diye yerden yere vurdu. Bu muhabbet birkaç gün daha gündemi meşgul ederken, konuyu 'Delikanlılık Pitt'miş' gibi soğuk bir espriyle kapatıyorum.

BU ADİSYONA GÜLER MİSİN AĞLAR MISIN?
Her yaz sezonu 'yok Bodrum'da bu fiyata, yok Çeşme'de şu fiyata' denilerek hesap fişleri ile haberler sıralanıp durur. Şimdi de Nevşehir/Kapadokya'dan bir adisyon paylaşıldı 23 bin liralık... Ne var ne yok diye bakarken dünyanın en lüks şampanyasının 20 bin liraya satıldığını görünce şoke oldum. Öyle ya, liste fiyatı 4 bin 200 lira olan şişenin Nevşehir'de 20 bin liraya satılması şaşırtıcı.



Ancak olay bununla bitmiyor. Şampanyaya 20 bin lira veren müşteri yemek olarak ciğer ve yaprak sarma sipariş etmiş. Güler misin ağlar mısın? Dolmayla yoğurt gider, ne şampanyası! Hem saf, hem zevksiz, hem de o gusto gerçekten... Oldu olacak çökelek ve semaver de söyleseydin tam olsaydı! Bu arada Türkiye'nin her yerinde lüks şampanya markalarında sıkıntı var. Çünkü tek bir distribütör markaları getiriyor ve tamamen keyfine istediği yere istediği kadar şişe veriyor. Bu durumda firma istediği gibi stokçuluk ve karaborsa yapılmasına sebebiyet veriyor. Acilen bu duruma yetkililerin el koyması gerek, yoksa daha çok görürüz 4 bin liralık şişelerin 20-30 binlere satıldığını...

YEŞİL SAHADAN İYİLİK ELÇİLİĞİNE...
Futbol kariyerinde Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'da da forma giyen rekorların adamı Mehmet Topal, 36 yaşında aktif futbol yaşamını sonlandırdı. "Hepiniz hakkınızı helal edin. Bambaşka bir serüvenin ilk adımını atmaya giderken hepinizin huzurunda saygı ile eğiliyorum. Hoşça kalın" sözleriyle veda etti nam-ı diğer Örümcek Adam...



Futbolculuğunun yanı sıra eşi Selda Topal ile ihtiyaç sahiplerine, kimsesiz çocuklara, bakıma muhtaçlara, hastalara yaptığı yardımlarla da tam bir gönül adamı Mehmet Topal... Bundan sonra iyilik elçisi olarak eşi Selda Topal ile birçok projede kendisini göreceğimden şüphem yok. Yolu açık olsun...

ÇOCUKLAR YARARINA
Uzman eğitmen Aslı Olgun, çocuklarda mindfulness (farkındalık) bilincini sürdürülebilir kılmak amacıyla 'Yastık Altı Masalları' adında uygulamalı bir e-kitap projesine imza attı.



Olgun, projesi ile ilgili "0-6 yaş aralığındaki çocuklara bilerek veya bilmeyerek yüklenen alışkanlıklar ve inançlar, tepkilerini oluşturuyor. Bu kitapla çocuklarımızın farkındalık geliştirmelerine katkı sağlamayı umuyorum. Kitabımın geliri otizm tanısı almış çocuklarımız yararına bağışlanacak" diye konuştu.

HEDİYE İLE YÜREĞE DOKUNMAK
Sevdiklerinizi mutlu ederken yüreğe dokunmak istemez misiniz? 50. yılını kutlayan Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı- Cerebral Palsy Türkiye'nin bir kuruluşu, destekçilerinden aldığı güçle yoluna büyüyerek devam eden 'hayallere dokun' hediye gamını genişleterek daha çok kişiye hediye alternatifi sunuyor. Nikah, nişan, düğün, doğum günü, baby shower ve kişiye özel organizasyonlarda davetiyeden anı olarak dağıtacağınız hediyelere kadar seçeceğiniz ürünlerle bir çocuğun hayatına dokunup özel günlerinize anlam katabilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA