Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Tarihi dokuda gösterişli bir düğün

Yasemin Taciroğlu ve Ahmet Uras çifti görkemli bir düğün ile evlendi. Tabii düğün sahiplerinden biri yıllardır şahane couture elbiselere imzasını atan bir modaevinin sahibi olursa ortaya çıkacak olan gelinliklerin görkemi çok da sürpriz olmadı desem yeridir. Gelinlikler Yasemin'in annesi Nedret Taciroğlu tarafından hazırlanmış. 35 metre Fransız danteli üzerine elde hazırlanan 27 bin adet ipek organza yapraklar aplike edilmiş. Kristal işlemelerle zenginleştirilmiş gelinliğin bitmesi tam sekiz ay sürmüş. Duvağının ucunda From Mom With Love (Annenden Sevgilerle) yazısı çok güzel ve anlamlı bir dokunuş olmuş. Yasemin'in ikinci gelinliği de en az ilk gelinliği kadar iddialı. Adeta bir prenses gibi görünüyor.



Düğünün davetlileri de oldukça iddialıydı. Hande Erçel, başarılı bir görünüme imza atmış. Özellikle büstiyerin dekolte kesimi çok yakışmış. Kusursuz bir ayakkabı seçimi yapılmış ama çanta seçimi nazarlık olmuş. Erçel, aynı hatayı daha önce Cannes'daki Valentino imzalı görünümünde yapmıştı ve alakasız renkte bir çanta seçmişti.



Hadise, kırmızının en güzel tonundan straples kesim elbise içinde tam bir star edasında. "Elbisem fazlasıyla iddialı, bari saçı makyajı dengeleyeyim" dememiş, onlarda da iddiasını konuşturmuş. Sadece göğüs dekoltesini birazcık fazla buldum o kadar.
Ezgi Eyüboğlu düğünün en doğal, en sade, en duru ünlüsüydü. Deseni ve modeliyle tam bir yaz elbisesi seçmiş.



Özge Özacar da düğün sahiplerinin imzasını taşıyan elbisesiyle iddialı görünenlerden. Saçını ve çantasını beğenemedim. Çantası oldukça gündelik ve kaba bir model.
Yağmur Tanrısevsin beğendiğim isimlerden oldu. Hatasız bir şıklık yakalamış. Sadece elbisesini yansıtamayan fotoğraflar kullanması üzdü, görünümün hakkını veren kareler görmek isterdim. Son zamanlarda şaşaalı ve zevkli düğünler konusunda baya hareketli günler geçiriyoruz. Sanırım düğün sezonunu kapatacak olan düğün de haftaya İtalya'da evlenecek olan Burcu Esmersoy ve Nazım Akmandil çiftinden gelecek. Şimdi tüm gözler uzun zamandır beklenen bu düğüne çevrildi. Heyecanla bekliyorum.

ŞOV DÜNYASININ EN GÜÇLÜ ÇİFTİ
Hollywood merkezli yayınlarda çıkan haberlere göre şov dünyasının yeni "güçlü çifti" Justin Bieber ve Hailey Bieber... İkisinin de birbirine iyi geldiği kariyerlerinden belli oluyor. Şu an her anlamda en verimli dönemlerini yaşıyorlar.



Bu yaşanan mutlulukta Hailey'in rolü biraz daha fazla gibi görünüyor. Sakin bir yapısı olduğu biliniyor. Sabırlı ve eşine çok aşık bir kadın. Zamanla Justin'in kariyerinde de söz sahibi olmaya başlamış. Eğer ortada Justin'i ve kariyerini etkileyen bir toplantı varsa mutlaka orada bulunmak istiyormuş. Justin de bu durumdan çok memnunmuş.

HERKES ÇİLEK MAKYAJ UYGULAMA YARIŞINDA
Justin tabii ki eşi Hailey'in fikirlerine önem verir ve onu toplantılarında ister. Sonuç olarak bir süredir Hailey'nin her yaptığı, her paylaşımı trend belirliyor. Güzel manken son olarak öyle zekice düşünülmüş bir kampanya çalışması yaptı ki kendisini alkışlamamak imkânsız. Hailey Bieber, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından çillerini de ortaya çıkaran doğal bir makyaj uygulaması paylaştı.



Bu makyaja Strawberry Makeup - Çilek Makyaj ismi verildi ve herkes benzer şekilde makyaj yapmaya başladı. Sosyal medyada roket hızıyla viral olan bu doğal makyaj stili, uzun süredir tüm mecralarda konuşuluyor. Meğerse bu makyaj videosunun ardında iddialı bir çalışma varmış. Bieber'ın makyaj ürünleri markası Rhode ve donut markası Krispy Kreme özel bir işbirliğine imza atmış. Bieber bu makyaj videosu paylaşımının hemen ardından 'Strawberry (Çilek) Donut' aromalı yeni bir dudak bakım ürününü piyasaya çıkardı. Strawberry adını akıllarımıza kazıdıktan sonra bu ürünün gelmesi epey zekice...

BU TREND KULAĞINIZA KÜPE OLACAK!
Uzun zaman sonra ilk kez bir aksesuvarın bu kadar trend olduğunu görüyorum. Tanıştırayım; kendisini takmayan ünlü kalmayan ve yakın zamanda Hailey Bieber'ın takmasıyla arzu nesnesi haline gelen Bottega Veneta'nın Drop model küpesi.



Bu küpeyi ilk kez geçen yaz Dua Lipa taktı. Ardından Kendall Jenner, Kylie Jenner, Rosie Huntington-Whiteley ve Bella Hadid gibi isimler de bu aksesuvarı kullandı. Dolayısıyla bu küpenin lüks moda severlerin alışveriş listesine girmesi çok normal.



En son Hailey Bieber'ın da kulağında görülünce küpe resmen zirve yaptı. Şu an alışveriş danışmanlarının bekleme listesinin en tepesine yerleşmiş durumda. Bizde de daha yeni yeni ünlü isimlerin ve içerik üreticilerinin taktıklarını görmeye başladım.



Küpelerin fiyatları boyutuna ve malzemesine göre değişiyor. Küçük modelleri yaklaşık 820 dolar (22 bin TL), büyük modelleri ise yaklaşık bin 350 dolar (36 bin TL).

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA