Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

"Teoman denize açılmalı"

Teoman'ın müziği bırakması epeyce tartışıldı... Şimdiki sıcak gündem ise Teoman'ın bundan sonra ne yapacağı... Kimi roman yazsın, film çeksin diyor...
Bazıları ise hiç dönmesin istiyor.
Bugüne kadar okuduğum en ilginç öneri ise Meriç Köyatası'ndan geldi: "Şöhreti yaşayan ve gerektiğinde bırakan biri olarak Teoman'a yelkenli bir tekne almasını, tek başına kullanmayı öğrenmesini ve denize açılmasını öneriyorum. Eminim aradığı huzuru bulacaktır."
Teoman'ın denize açılma fikri nedense bana Tom Hanks'in 'Cast Away' filmini hatırlattı. Belki de filmin Türkçe ismindendir: 'Yeni Hayat'.
Issız bir adaya düşmek, kafa dinlemek için bulunmaz bir fırsat. Tabii geçici bir süre için. 'Cast Away'deki gibi voleybol topuyla arkadaş olacak kadar huzura bulaşmayı Teoman da istemez. Teoman'a benim tavsiyem ise köşe yazarı olması. Mektupları müthişti.
Bu arada Teoman bobiler. org'a da göz atsın. Gençlerin mizah anlayışı müthiş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA