Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Yıldırım içerdeyken âlem yapmak yasak mı?

Niang ve Dia'nın âlem görüntüleri son günlerin en bomba haberiydi... Fenerbahçe yönetimi, söz konusu görüntülerin 2010 yılının Eylül ayında Niang'ın Türkiye'ye transferi şerefine verilen partide, Dia'nın evinde çekildiğini ve ünlü golcünün eşinin de o partide yer aldığını açıkladı.
Takvim ise haberin doğruluğunda ısrarlı. O geceye ait video görüntülerde Niang'ın eşinin yer almadığını yazdılar. Kim haklı, kim haksız yakında netleşir...
Beni asıl şaşırtan ise hem Takvim'in hem de Fenerbahçe yönetiminin Niang ve Dia'nın Aziz Yıldırım cezaevindeyken eğlenmelerine takmaları.
Fenerbahçe'nin basın açıklamasında söze 'Kulübümüzün yaşadığı zor süreçte' diye lafa girilmiş ve 'âlem' yapıldığı izlenimi uyandırılmasına kızılmış.
Takvim ise mevzuya damardan girmiş: "Başkan Aziz Yıldırım'la birlikte yöneticilerin Metris'te tutuklu olması tüm Fenerbahçelileri üzüntüye boğuyor. Fakat tüm bu sıkıntıları umursamayıp gününü gün edenler de var... İki Senegalli futbolcunun görüntüleri herkesi şok etti. Fenerbahçe camiasının bu sıkıntılı günlerinde Niang ve Dia'nın âlem yapması herkese 'yuh' dedirtti..."

MAHALLE BASKISI
Niang'ın evli olması tabii ki hassas bir konu ama Dia'nın âlem yapması bir Fenerbahçeli olarak bende şok etkisi yaratmadı.
Vallahi bu duruma hiç de 'yuh' demem ya da Fenerbahçeli yöneticiler gibi 'Kulübümüzün yaşadığı bu zor süreçte...' gibi edebiyat yapmam.
Yıldırım'ın içeride olmasıyla yabancı futbolcuların kız arkadaşlarıyla eğlenmesi arasında neden bir bağ kurulmaya çalışılıyor ki?
Ne yani Yıldırım içeride diye futbolcular sevişmeyecekler mi? Sevişmek, eğlenmek, gezip tozmak herkesin hakkı!
Yapılan düpedüz mahalle baskısıdır.
Bu baskının en komik hali ise genelde yabancıların maç kaybettikleri akşam eğlence kulüplerinde görülmesiyle zirveye ulaşır.
Yabancı futbolcuların farklı bir kültürden geldiklerini hep unutuyoruz.
Adamların eğlence anlayışı, hayata bakışları bu!
Kulüp başkanları içeride diye ya da maç kaybettikleri için hayatı ertelemiyorlar.
Aslında yerli futbolcular da ertelemiyorlar ama onlar raconu biliyor. Bu sözde hassas günlerde evde PlayStation oynuyorlar!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA