Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Erdoğan gören Kılıçdaroğlu

Bu fotoğraf, Mustafa Koç'un cenaze töreninde çekildi. Son günlerde birbirlerini sert sözlerle eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu; törende ne selamlaştı, ne de el sıkıştı. Siyaset dünyasında bu tür küslükler çok yaşanır.
Benim asıl dikkat çekmek istediğim ise Kılıçdaroğlu'nun, Erdoğan'ı karşısında görünce yüzünde beliren ifade. Kürsüde Erdoğan'ı eleştirirken esip gürleyen, hakaret davası açılmasına neden olacak ifadeler kullanan Kılıçdaroğlu; Erdoğan'ı görünce sanki biraz paniklemiş, şimdi 'Ben ne yapacağım?' der gibi bakıyor.
İşte liderlikte vücut dilinin ne kadar önemli olduğu bu fotoğrafta ortaya çıkıyor. Altı seçim kaybeden Kılıçdaroğlu, hep liderlik vasıflarına sahip olmadığı yönünde eleştiriler alıyor. Bu fotoğraf da eleştirileri doğruluyor sanki. Gerçek lider kürsüde, TV'de neyse, halkın arasında da öyle olmalıdır. Güçlü bir profil, sağlam bir duruş, kendinden emin bir vücut diline sahip olmalıdır. Halbuki Kılıçdaroğlu; Erdoğan'ı görünce panikliyor, sanki ev ödevini yapmamış bir öğrenci gibi mahcup bir ifade takınıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA