Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Fenerbahçe'deki mutsuz adam

Bu fotoğraf Fenerbahçe-Çaykur Rizespor maçında çekildi. 'Bana mutsuzluğun fotoğrafını çek' deseler bu fotoğrafı kullanırdım. Maça yedek kulübesinde başlayan Robin van Persie, Fernandao'nun gollerini alkışlamadı. 73'üncü dakikada oyuna giren Persie, ne pozisyona girdi, ne de oyuna etki etti.
Persie'nin müthiş bir kariyeri var, sezonun en flaş transferiydi ama Fenerbahçe'de hâlâ varlık gösteremedi. Yıldız futbolcular oynaya oynaya form tutar ama Persie yeterince süre alamıyor. Süre aldığında ise güçsüzlüğü, formsuzluğu ve moralsiz tavırlarıyla takıma hiç fayda sağlayamıyor. Yıldız futbolcuyu oynatmak, performansını yükseltmek de ayrı bir teknik direktörlük meziyeti gerektirir. Bazısı Vitor Pereria gibi 'Tek patron benim' mesajı vermek için yıldız harcar, bazıları karizması ve babacan tavırlarıyla paslanmaya başlamış yıldızları yeniden yaratır. Pereria bu ego savaşını kaybedecek!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA