Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Futbol da etkilenecek

Çok şükür büyük bir felaketten kıl payı kurtulduk, darbe başarılı olsaydı belki de 30 yıl geriye gidecektik! Lakin bu başarısız darbe girişiminin bile ülkeye zararı büyük. Darbe girişiminden ilk önce turizm etkilenecek. Turizmde zaten büyük bir kriz vardı, Rusya ile barışmamız ve bayram tatilinin uzatılması sayesinde sektör biraz olsun nefes almıştı.
Ancak darbe girişimiyle turizm sektörü yine büyük zarar görecek.
Yabancı yatırımcıların Türkiye'ye güveni azalacak.
Fenerbahçe'nin yeni transferi Martin Skrtel, ülkemizde yaşanan darbe girişimiyle ilgili Slovakya basınına şöyle konuşmuş: "Yalan değil; Türkiye'ye gelmenin bir hata olup olmadığını düşündüm, kafamdan böyle şeyler geçti. Ailem yanımda değil. Burada olsalardı farklı duygular hissederdim" Bu darbe girişimi daha önce yaşansaydı Skrtel imzayı atar mıydı?
Zaten terör olayları yüzünden birçok yıldız ülkemize gelmek istemiyordu.
Sosa gibi birçok yıldız da Türkiye'den gitmek istiyordu.
Darbe girişiminden sonra kulüplerimiz yabancı transferi yaparken artık daha da zorlanacaklar.
Darbe girişiminde bulunan hainler, Türkiye'ye o kadar büyük bir kötülük yaptılar ki; sadece ekonomimiz değil, Türk sporu bile darbe girişiminden zararlı çıkacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA