Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Afiş yanlış

Kelebek yazarı Cengiz Semercioğlu 'Kafalar Karışık' filminin afişinde Metin Akpınar, Cihan Ünal gibi duayen oyuncuların afişte kenara köşeye sıkıştırıldığını yazmış.
Ama filmin kahramanları üç Vine fenomeni; Atakan Özyurt, Bilal Hancı ve Fatih Yasin... Filmin hedef kitlesi de Akpınar'ın değil, bu üç fenomenin hayranı olan gençler.
Türkiye'de filmde rol alan her ünlü oyuncuyu afişe koymak gibi bakkal bir anlayış var. Örneğin 'Kafalar Karışık' filminin afişinde 12 oyuncunun görseli var. 20 oyuncu olan da hatırlıyorum! Afişte ne kadar çok ünlü olursa film o kadar çok izlenir diye düşünülüyor. Ama afişin asıl görevi izleyiciye nasıl bir film izleyeceğinin ipuçlarını vermektir. Yurt dışında duayen bir oyuncuya küçük rol verilince görseli afişe konmaz; sadece ismi 'Ve Metin Akpınar' diye yazılır, doğru olan da budur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA