Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Galatasaray’da mantıklı düşünen yok mu?

Bu görseli, 2 milyon 34 bin takipçisi olan Galatasaray camiasının en büyük taraftar grubu ultrAslan paylaştı. Ve hiçbir yönetici çıkıp 'Ne yapıyorsunuz, aklınızı mı kaçırdınız?' demedi.
Türkiye'de boykot çağrıları her zaman yapılır; iPhone'lar kırılır, Coca Cola'lar yere dökülür, İtalyan beyaz eşyaları parçalanır vs. ama sonunda her şey lafta kalır. Fanatikliğin tedavisi yok. Fatih Altaylı da 'Galatasaray havuzdan çıksın' diye yazdı. Peki, tüm bu yaşananlarda BeIN Sports'un hatası var mı? Henüz olduğunu söyleyen duymadım.
Galatasaraylılar'ın amacı; federasyon başkanını değiştirmek. Sanıyorlar ki; BeIN Sports üye kaybederse, Yıldırım Demirören gider.
Diyelim ki, Galatasaray havuzdan çıktı, binlerce taraftar Bein Sports üyeliğini iptal etti.
Ne olacak sonunda?
Galatasaray tek başına maçlarını pazarlayabilecek mi? Diğer takımlar bunu kabul edecek mi? BeIN Sports boykottan zarar görürse ödemeler zamanında yapılır mı? Normalde Süper Lig'e değerinin üzerinde para veren yayıncı kuruluş, bir sonraki ihalede fiyatı düşürmez mi? Kulüpler zaten borç batağında. Yahu Galatasaray fazla para veremediği için en büyük silahı Gomis'i kaybetmedi mi?
Hakemler sadece Galatasaray'ın mı penaltısını vermiyor? Derbide sahada kavgaya tutuşmanın, çirkin hareketler yapmanın, küfür etmenin, yabancı madde atmanın cezası olmasın mı? Galatasaray, Demirören döneminde dört kez şampiyon olmadı mı? Ben böyle gereksiz, abartılı taraftar ve kulüp tepkisi görmedim!

TERİM HEP HAKLI!
Yaşanan boykot ve kaosta Fatih Terim'in büyük payı var. Sessiz kalması bile yetti! Terim için önemli olan eleştirilmemek.
Terim hiç hata yapmaz! Suç federasyonda, bütün hata Galatasaray yönetiminde!
Puan kaybediliyorsa da hakemler yüzünden!
Gelinen bu noktada 'Terim başkan olsun' deniyor. Bu da her şeyi özetliyor!
Galatasaray camiasında 'Durun arkadaşlar ne yapıyorsunuz? Abarttınız' diyecek kimse yok mu?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA