Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Yeni Ay Akrep Burcunda

Yaptıklarımızı fark ediyoruz. Bir günün diğer gün ile kesiştiği anda gerçekleşecek olan yeni ay, tıpkı bir köprüden geçişi hatırlatacak. Bu geçişin etkileri ne kadar sarsıcı olsa da yeni bir dönemin başlangıcı olacak. Bireysel etkileri, dengeli bir şekilde ilerleyen bir yeni ay'a kucak açacağız.

ANIN YÜKSELENİNİ ASLAN BURCU YÖNETECEK
Bir yanda ateşin bir yanda suyun aktif olduğu yeni ay, gökyüzünün hiddetini hissettirecek. Her ne kadar çıkmaz yollarda gibi hissetsek de dönüşümün başlangıcı niteliğini taşıyacak.

YENİ AY, HEPİMİZE "YANLIŞ
TAN DÖN" UYARISI VERİYOR
Elimizden gelenin fazlasını yapabilecekken tuhaf bir inada kapılabileceğimizi işaret eden bu yeni ay, çalıştığımız sektör ne olursa olsun, kolektif bir baskıya göğüs gereceğimizin altını çizecek. Devrim gezegeni yeni ay'a kafa tutarken bizler de yeryüzünde birilerine kafa tutmak isteyeceğiz. Bu da emeklerimizle sınanmayı tetikleyebilir. Karşılığını almak isteyip, emek verdiğimiz halde alamadığımız birçok konu canımızı sıkabilir.
Özelikle sabit burçlardan olanlar, Boğa, Aslan, Akrep, Kova gerçek motivasyonu kendi içlerinde bulabilecek.
Üretmek kavramına daha büyük pencereden bakmamız gerektiğini hatırlatan gökyüzü gündemi, manevi anlamda çıkmazda olan kişilere rehber olacak. Fikirler havada uçuşurken, hayata geçirmek için adım atanlar sadece 40 gün sonra (tutulmanın hemen ardından) bu adımın sonuçlarını alacaklar. Emeklerinin ve yaratıcılıklarının karşılığını alacaklar.

ÜLKEMİZİN GÖNÜL DEFTERİNİN BAŞLIKLARI DEĞİŞİYOR
Gündemi hızlı ve dinamik bir biçimde değişen ülkemizin öz burcunun yakınlarında gerçekleşecek olan yeni ay, parantez içerisine dış ilişkileri alacak. Gerçeklerin konuşulmasıyla yenilenme sürecine evrilen dünya, gerçekten neyi, niçin, nasıl istediğini bu gökyüzü olayı ile beraber daha net görebilecek.

YENİ AY'IN TEPE NOKTASI BOĞA BURCUNDA!
Demek oluyor ki ekranlara çıkmayan kendi alanının uzmanı kişiler, artık ana akımda kendilerine daha çok yer bulacak. Kitle iletişim araçlarını aktif bir şekilde takip edenler, buna şaşıracak. Sosyal medya mecraları da farklı kişilerin ani yükselişlerine ev sahipliği yapacak.

ÇİFTLERİN YÜZÜ GÜLECEK
Sabit niteliğe sahip, suyun hakim olduğu yeni ay'da devrim gezegeninin aktif olması, bir sözle ayrılan sevgililerin yüzünü güldürecek. Yoğun telefon trafikleri bu süreçte artabilir dikkat! Yeni ay, evli olup, eşinin ailesiyle yıllardır problem yaşayan çiftlerin bu döngüde, olaylara aynı noktadan bakmasını sağlayacak. Çiftler, "Dedikodu aileden bile gelse geçit yok" sloganıyla hareket edecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA