Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

2021 Aralık ayı yeryüzüne neler taşıyor?

Söylesene 2021, neler yaşadık seninle… Ne süreçlerden geçtik ne tavizler verdik ne akitlere baş koyduk. Öyle ya da böyle seni de ardımızda bırakacak ve 2022'ye başlayacaktık biz de… Aralık ayı geldi çattı, yeni bir yıla girmeye hazırlanırken bütün klişelerden uzaklaşacak 2021'e drama olmadan veda etmek isteyeceğiz. Önümüze bakıp adım atmamız gerektiğini söyleyen bir gökyüzü gündemi var önümüzde…



SUYUN ÖNEMİ ARTIYOR

Su demek medeniyet demek, su demek hayat demektir. 2021'in son ayında su ile ilgili sorunların arttığına, artçıların yıl bitmeden başlayacağına tanıklık edebiliriz. Dünyanın bir yanında su kıtlığı sorunları olurken, unutulan buzulların erimesi 2022'nin ilk ayından itibaren en çok konuşulan gündemlerden bir tanesi olabilir. Astrolojik olarak da etkisi çok büyük olan su elementi, bu şekilde yaşanan global olayların sezgisel etkilerini taşıyacak bizlere. Su tasarrufu politikaları artık klasikleşmiş kamu spotlarından ibaret olmayacak, daha da derinleşecek diyor Aralık ayının gökyüzü hareketleri.
Aralık ayında yılın bütününe baktığımızda birçok belirsiz konunun netleşeceği bir sürecin içerisine doğru aksettireceğiz kendimizi. Daha çok içsel muhakeme yapacak, sorunları içselleştirecek, empati yapmak isteyeceğiz. Kalbimizde yer edinen umutlar, hedefler, kaygılar ve sorumluluklar bizleri kabuğumuza çekecek.
"Kariyer sorunları olanların dikkatine! Notlarınızı iyi almanızı, fırsatları akılcı değerlendirmenizi ve kararlarınızı aceleci vermemenizi tavsiye ederim. Çünkü 2021 ne kadar sessiz gibi bitiyor gibi görünse de her şeyi sıfırdan başlatan bir yılın fragmanı olacak, unutmayın."

Kendinden söz ettirecek sektörler
Gıda zinciri
Tedarik zinciri
Bankacılık sistemleri,
Emlak sektörü ve emlakçılar
İnşaat firmaları

YENİ PROJELER GELİYOR
Yılın son ayına girerken bütün büyük firmaların, isimlerin ve şirketlerin ileriye dönük projelerini duyurması, hepimize birbirinden farklı alışkanlıklar aşılayabilir. Tıpkı pandemi döneminde eve sipariş uygulamalarının vazgeçilmez hale geldiği gibi. Durum böyle olunca uygulama ve site tasarlayan kişilerin önemli satışları gündemde hatırı sayılır bir yer kaplayacak. Uygulama isimlerinden çok bu uygulamayı yazan, yayımlayan ve en sonunda iyi bir meblağ karşılığında satan girişimcileri konuşacağız. İnsan hayatını farklı bir yöne çeviren uygulamaların eşiğindeyiz.
Aralık'ın Sıkıştıran Günleri:
2, 4, 11, 15, 18, 25
Aralık Aralık'ın Ferahlatan Günleri:
8, 9, 10, 13, 21, 22 Aralık

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA