Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞELALE KADAK

Türk şirket 7 milyon $ istedi, projeyi HBA kaptı!

Peki Zorlu Grubu, HBA'yı nasıl seçti? Bir Türk şirketine otelin iç mimarisi verilemez miydi? Bu sorulara projenin iki yıldır her türlü detayından sorumlu olan Mehmet Even cevap veriyor ve aralarında Türkler'in de bulunduğu dünyanın en iyi 10 iç mimari şirketinden teklif aldıklarını, ancak özellikle Türk şirketlerinin verdiği fiyatlarla hayrete düştüklerini söylüyor.
Neticede HBA, otelin tasarımını 3 milyon dolara yapıyor. Even'den öğreniyoruz ki ismini vermediği bir Türk şirketi bu proje için tam 7 milyon dolar istemiş. Toplantı sırasında HBA'nın başkanına bu fiyatı nasıl değerlendirdiğini sorunca, 7 milyon dolarlık rakama bir hayli şaşırıyor ve böyle bir fiyatın olsa olsa Las Vegas'ta 3 bin odalı, içinde büyük projelerin yer aldığı oteller için düşünülebileceğini söylemekle yetiniyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA