Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞELALE KADAK

Zorlu'da 2 bin kişi dükkân açmak istedi!

Öyle görünüyor ki elinde para, aklında bir fikir olan hemen herkes Zincirlikuyu'da yapımı devam eden rezidans, alışveriş merkezi, otel ve ofis projesi Zorlu Center'da bir yer açmak için başvuruyor. Düşünün ki alışveriş merkezi yaklaşık 160 restoran ve mağaza kapasitesiyle sınırlandırılmış ancak şu ana kadarki başvurular 2 bini bulmuş.
Ahmet Nazif Zorlu'nun Zorlu Gayrimenkul'ü emanet ettiği oğlu Emre Zorlu ve Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Even ile sohbette öğreniyoruz ki Zorlu Center'ın yüzde 40'ı satılmış durumda. Şehir manzaralı rezidansların metrekaresi 9 bin dolar seviyelerinde, deniz manzaralı rezidanslar da 13 bin 500'den başlayan fiyatlarda alıcısıyla buluşmuş.
Ağa Han ödüllü Emre Aralot ve Ortadoğu'nun en iyi mimarı seçilen Murat Tabanlıoğlu (Tabanlıoğlu Mimarlık) tarafından projelendirilen Zorlu Center'da hemen hemen kaba inşaat bitti. Bina içi ve çevre düzenlemelerinin yoğunlaştığı projede sona doğru yaklaşılıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA