Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞELALE KADAK

5 yılda 60 milyon ücretsiz derse büyük alkış!

Khan Academy'nin 5'inci yılını doldurması nedeniyle bu platformu Türkiye'ye taşıyarak eğitim alanında müthiş sonuçlar doğuran güzel bir sosyal sorumluluk projesine imza atan STFA Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Alp Taşkent'ten bir mektup aldım. Dünyanın en büyük ücretsiz eğitim platformu Khan Academy'nin İngilizce'den sonra ilk uluslararası iştirakı Khan Academy Türkçe'yi tanıttıkları günü, bugün gibi hatırlıyorum. Türkiye'nin batısıyla, doğusunu, kuzeyiyle güneyini eğitimde fırsat eşitliğinde buluşturan bu platform sayesinde, Türkiye'de 10 milyon kişiye ve 60 milyon derse ulaşılmış. Kâr amacı gütmeyen Khan Academy, MEB ile işbirliği ve 500 gönüllü sayesinde Türkçe içerikli kütüphanede matematikten sanata ve her yaş için 7 bin 500 videoya ulaşmayı başarmış.
İçimi ısıtıyor bu güzel platform. 5'inci yıllarını candan kutluyorum ve eğitime ulaşmaları imkânsız olanları eğitimle buluşturup, hayatlarında paha biçilemez bir değişime yol açtıkları için her zaman destekliyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA