Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OKAN MÜDERRİSOĞLU

Kulüpler ve sporculara başucu kitabı

Sosyal güvenlik mevzuatının kapsamı, yalın olmayan içeriği, genelgelerle güncellenen uygulama esasları, çalışma hayatının taraflarını oluşturan işçi-işverenler açısından güçlükler yaratmakta. Bilgiye erişim ve değerlendirme zorlukları hak kayıplarına yol açmakta, vatandaş- devlet ilişkilerinde güven sorununa dönüşmekte... Detaylı ve doğru bilgi gerektiren konulardan biri de "Sporda Sosyal Güvenlik!"
SGK Daire Başkanı Cüneyt Olgaç'ın, alanında ilk olma özelliği taşıyan kitabını, kulüp başkanlarının, mali yöneticilerin, menajerlerin hatta bizzat sporcuların incelemesinde fayda var. "Sporcuların sigortalılığı, sporcular için genel sağlık sigortası, sporcuların emekliliği, federasyon ve kulüplerin yükümlülükleri, federasyonlar için örnek denetim modeli..." Meraklısı için açık, anlaşılır örnekler bu kitapta mevcut!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA