Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OKAN MÜDERRİSOĞLU

Binali Yıldırım’ın duruşu...

AK Parti'nin, tüm büyük sınamalara rağmen korumayı başardığı bir özelliği var. Kritik eşiklerde parti her hassas konuyu tüm yönleri ile tartışır, farklı fikir ve önerileri dinler. Nihai karara varıldığında ise partinin ortak görüşü bağlayıcı olur. Yani... Artık çatlak sesler duyulmaz, karnından konuşanlara da rastlanmaz. Bu genelleme, 31 Mart seçimleri için de halihazırda geçerli.
31 Mart demişken... Tabii ki İstanbul'a ayrıca parantez açmakta fayda var. İstanbul'daki seçime etki eden dinamikler, rakiplerin organizasyonu, AK Parti içindeki güçlü-zayıf yönler... Çok söylendi, yazıldı. Sonrasında bir dizi spekülasyon yayıldı. Bugünkü şartlarda tek hususa dair kesin cümle kurulacak olsa... Şayet İstanbul seçimleri yenilenirse Binali Yıldırım'ın yeniden yarışa girmeyeceğini söylemek dedikodudan ibaret kalır. Sn Yıldırım seçime yine asılır, bir başka aday tercih edilirse onu da sonuna kadar destekler. Zira... Gün kişisellik, duygusallık günü değil.
Her şeyin bir yeri ve zamanı vardır!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA