Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OKAN MÜDERRİSOĞLU

Erbil şehidi... Kanlı hesaplar karşısında Türkiye!

Irak Bölgesel Kürt Yönetimi'nin merkez şehri Erbil'de konsolosluk görevlimizin şehit edilmesi, terör örgütü PKK'nın nasıl çaresizlik ve kalleşlik içinde olduğunu, ikiz kardeşleri ASALA tarzı suikastlara yöneldiğini bir kez daha gösterdi. Üstelik silahlı dağ kadrosu ile uzantısı siyasi kadroları arasındaki bağ yine deşifre oldu!
Yerli ve milli istihbarat gücü sayesinde nokta operasyon kabiliyeti artan Türkiye karşısında son çırpınışlarını sergileyen terör örgütü, bu coğrafyaya şekil vermek isteyen emperyalist hedeflerin kirli bir aracı olduğunu da ortaya koydu. PKK ve DEAŞ terör örgütlerinin iplerini elinde tutan bu kuklacılar, Ortadoğu'da kritik bir kavşağa girilirken yine karanlık planlarını sahnelemekten geri durmuyorlar. Irak ve Suriye'nin kuzeyinde yaşatılmak istenen devlet altı yapılar, Türkiye'yi stratejik enerji geçiş ülkesi olmaktan alıkoyacak hamleleri ne kadar içeriyorsa Doğu Akdeniz'deki hidrokarbon kaynaklarından Ankara'yı uzaklaştırmaya yönelik girişimler de o kadar sinsi hesapları içeriyor.
Şehidimize Allah'tan rahmet diliyoruz.
Görünür gelecekte ise...
Rusya'dan S-400 hava savunma sistemi tedariki noktasında kararlı duran Türkiye'ye, iç siyasi ve ekonomik kurgular üzerinden fatura kesmeye yeltenecek her türlü odağa karşı uyanık olmamız gerektiğini biliyoruz.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA