Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MELİHA OKUR

Futbolun akilleri!

Futboldaki tablonun sorumlusu, 10 yıldır TFF'yi yöneten başkan ve yöneticiler. Genel kurul yapısı itibariyle TFF, sağlıklı bir seçimle değil, atamayla başkan seçiyor. Kulüp başkan ve yöneticileri de ahbap çavuş ilişkisiyle TFF'de pozisyon alıyor. Futbol medyası bu süreçte 2001 krizinde ekonominin, Gezi'de Türk medyasının düştüğü duruma düştü. Şike sürecinde taraf oldu, gerçekleri göstermedi.
Bunun adı tükenmişlik sendromu. Türk futbolunun arınması için eskimiş yorumculara veda zamanı geldi de geçiyor. Şimdi, Gezi'de yan yana durabilen farklı kulüp taraftarının zihniyetine ihtiyaç var. Onlar, yeni endüstriyel futbolun akilleri.
Not: Gezi sürecinde manipülasyon yapılıp yapılmadığıyla ilgili Borsa İstanbul'da soruşturma açan SPK'yı destekliyorum. Dövizde, hissede manipülasyon varsa öğrenelim.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA