Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OKUR TEMSİLCİSİ İBRAHİM ALTAY

Okurdan kısa kısa

Leyla Saraç: Asena Erkin (boşandıktan sonraki soyadı Atalay) haberlerinden gına geldi zaten. Sayenizde onsuz bir günümüz geçmiyor. Şimdi bir de tutmuşsunuz Eşinde Huzur Sevgilisinde Heyecan Buluyor diye manşet (Asena Atalay'dan Şaşkınlık Yaratan Açıklama haberinin internet spotu) atmışsınız. Başka biri (Seçkin Piriler) hakkında açıklama yapmışmış, falanmış, filanmış. Böyle örnekleri gözümüze gözümüze sokmak, bu kişilerin her yaptıklarını ve söylediklerini haber yapmak zorunda mısınız?
Ümit Önder: Berlin'de Rauf'a Alkış haberinde filmin müziğini Model grubunun bestelediğini yazmışsınız. Filmin Orijinal Müzikleri, Ümit Önder, Ayşe Önder ve Kemal Sahir Gürel tarafından bestelenmiştir. Kayhan Kaloor birkaç müzikle katkıda bulunmuştur. Model grubu ise, sadece arka jenerik için "şarkı" bestelemiştir.
Bu bilgi Altın Ayı yarışmasının kendi sitesinden de teyit edilebilir. Bu tür emekler zor meydana gelmektedir ve hatalı bilgiler verilmesi üzücüdür.
NOT: Haberin internet versiyonu mutlaka düzeltilmelidir. Emeğe saygı bunu gerektirir.
Müzeyyen Gündüz: Kayseri'de üvey annelerinden şiddet gören çocuklarımız ile ilgili görsellerinizi silmenizi rica ediyoruz.
İleride bu görüntülerden dolayı sorun yaşamasınlar diye sizde duyarlı olup kaldırırsanız biz anneler olarak seviniriz. Her şey bu iki yavrunun geleceği için.
Akif Avcu: Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına başvurdum. Sonuçların Sabah gazetesinde ilan edileceği söylendi.
İnternette bulamıyorum.
NOT: Benzer şikâyetleri olan okurlarımız için duyurmuş olalım: Başvuru sonuçları sadece basılı gazetede yayınlanıyor.
Furkan Danışık: 17 Ocak 2016'da gazetenizde yayımlanan TEOG'un İmam Hatipli Şampiyonları başlıklı haberde geçen isim listesinde İstanbul Maltepe Osmangazi İmam Hatip Ortaokulu'ndan tüm sorulara doğru yanıt veren Yusuf Bera Danışık'ın adını göremedim.
Haberle ilgili düzeltme yapılmasını talep ediyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA