Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

Ağar, AK Parti'ye yeşil ışık mı yakıyor?

Önceki gün Başbakan Erdoğan'ın katıldığı İzmit'in Dilovası'ndaki temel atma töreni gerçekten etkileyiciydi. Havanın yağmurlu olmasına rağmen kapalı alanların dışına taşan ciddi bir kalabalık vardı.
Özellikle Çin'den sonra dünyada ikinci sırada yer alan müteahhit dünyası neredeyse tam kadro oradaydı. Sadece onlar değil, iş dünyasının önde gelen isimleri ve bazı siyasiler de cumhuriyet tarihinin bu en büyük yatırımının temel atma törenine tanıklık için oradaydı.
Törenin sürpriz ismi ise kuşkusuz eski DYP-DP Genel Başkanı Mehmet Ağar'dı. Ağar, Başbakan Erdoğan salona geldikten sonra fark edildi. Protokolde oturanlarla selamlaşan Erdoğan'ın Ağar'la el sıkışması ekrana yansıyınca bakışlar da o tarafa yöneldi. Yanımda oturan işadamının ilk tepkisi dikkat çekiciydi: "Aaa... Ağar da burada. İlginç..." Aslında siyasilerden sadece Ağar yoktu... Eski Bayındırlık Bakanlarından Tahsin Önalp, Cengiz Altınkaya ve AK Partili Osman Pepe de oradaydı. Ama yine de Ağar'ın açılışa katılması "ilginç" bulunmuştu. Bunun nedeni de şu soruda saklıydı: "Acaba Ağar AK Parti'ye yeşil ışık mı yakıyor?"
Soruyu Alaattin Kuday cevapladı: "Bu davetin arkasında bir şey yok. Ağar sadece dostluk nedeniyle burada..."

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA