Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Alternatif yanlış anonslar

Önce Fenerbahçe'nin yürek parçalayan şampiyonluk anonsu, sonra CHP kurultayında "Hoş geldin halkın adayı" anonsunun Rahşan Ecevit'e yapılması...
Amanınnnn bu anonslar bu gazla devam ederse evler yanacak!
Valla 2010 ne yılı olacak bilemem ama korkarım "yanlış anons" yılı olmaya adaylığını koymuş bulunuyor. Buyurun hayatımızda olacak alternatif yanlış anonslar.
Serdar Ortaç'tan şarkı aldığını zanneden birinin, daha muvafakatnameyi imzalamadan coşkuyu verip "İşte bu yazki çıkış şarkım" anonsu yaparak şarkıyı patlatması. İşte bu, o kişinin müzik kariyerinin en yanlış anonsudur dostlar. Serdar'ı önce saracaksın sonra şarkısıyla ülkeyi sallayacaksın. Aman derim.
Her doğum gününde, "Sevgililer Günü"nde, yılbaşında, Kabotaj Bayramı'nda falan sevgilisinden evlenme teklifi bekleyen kadına usulca sokulup; "Bana bak seninki galiba bir sürpriz peşinde" cümlesini kurmak. İşte bu beyaz gelinlik rüyasındaki bir kadına yapılabilecek ennnn yanlış anonstur. O teklif yine gelmezse topunuzun halini görürüm ben.
"Ayşe artık evinin kadını, yuvasının dişi kuşu olmaya karar verdi, evleniyor" herhalde anneme yapılacak en bomba yanlış anonstur. Kadın olduğu yerde bayılır mı bayılır! Kıyamet geldi zannedip besmele çekmeye başlar mı başlar valla.
Süreyya Yalçın'a "Dünyada leopar kalmadı, ülkede makyaj malzemesi kalmadı" demek kızın yüreğine indirecek bir anonstur.
Bu da Bihter'e yapılacak yanlış anons; "Behlül Nihal'le evlenmekten vazgeçmiş, Firdevs Hanım da artık yeni taş, takı istemiyormuş." Bihtercik bir an ne sevinir, tövbeleri bozup da nerelere gideceğini şaşırır valla.
Teoman'a "İstanbul'da bira bitmiş" anonsunu yapmak da hiç gönülçelen bir hareket değildir, yanlıştır, Teoman'a kavgada söylenmez.
"Beymen'de yüzde 80 indirim var" deyip bütün kokoş kadınları sabahın 10'unda İstinye Park'a akın ettirmek, vicdansızca komik bir anonstur.
" Aaa yazı bitti" şu aşamada bu da benim için yanlış anonstur.
"Her şey yolunda, dünya güzel bir yer, insanlar pozitif"... Çemkirme Kralı Okan Bayülgen için fevkaladenin fevkinde yanlış bir anonstur. Maazallah pozitiflikten dünyası birbirine girer adamın.
"Nihat Doğan sineması perdelerini kapatıyor" kafadan yanlış anonstur.
Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül'den sonra Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan' ın Twitter'a girdiğinin bildirilmesi çoook yanlış bir anonstur. "Tweetini de at git" der mi der bize.
Yıllık kontrolleri için doktora giden Haşmet'e (Babaoğlu) zeytine alerjisi olduğunun bildirilmesi, kendini Ege sahillerine salmasına sebep olacak berbat bir anonstur.
"Recep İvedik Oscar'a aday olmuş" ise seni çöpe atacağım poşete yazık, bi sigara yakacağım ateşe yazık tadında bir anonstur. Uyyy...
Geçen hafta Seda Sayan'ın programında "Bir gün biz de yaşlanacağız" demeçleyen Ajda Pekan için "Süperstar yaşlandı" çoook yanlış bir anons olacaktır. Biz çökeriz o çökmez!
"Göz doldurdu", "Bakışları üzerine topladı", "Beğeni topladı", "Damgasını vurdu" gibi magazin klişelerinin yasaklandığının anonslanması da magazin âleminin felaketi olacaktır.
Herkese bol kahkahalı bir pazar diliyorum. Havalar nasıl olursa olsun sizin havanız iyi olsun. Bu da benim son anonsum olsun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA