Türkiye'nin en iyi haber sitesi
METİN SEVER

Külyutma zlara

Kaçırma eyleminin 'danışıklı' olduğunu düşünenler de var.
Biraz düşünelim. Aygün, böyle bir şeyi neden yapar?
a) Kılıçdaroğlu'nu zorda bırakmak için. (İyi ama Aygün'ü vekil yapan Kılıçdaroğlu. O zorda kalırsa, Aygün de kalır.)
b) CHP'yi zorda bırakmak için.
CHP'nin zorda kalması AK Parti'ye yarar. Aygün bunu niçin istesin?
c) Hükümeti zorda bırakmak için.
Siz olsanız seçim büronuzu bile dağıtan, sık sık eleştirdiğiniz bir örgütün kucağına gider misiniz? Hadi diyelim kafa 'cin', yaptınız. Peki bunca meşakkatten sonra hazır devleti de zora sokmuşken 48 saatte döner misiniz? Hadi döndünüz. 'Genç arkadaşlar', "Onlar uyudu, ben oturdum," gibi 'cinliğe' yakışmayacak 'saflıklar' yapar mısınız?
d) PKK'ya destek atmak için.
Şiddete başvurduğu için eleştirdiğiniz bir örgüte destek atar mısınız? Hadi attınız, döndükten sonra Sabah gazetesinden Müjgan Halis'e "PKK uzun zamandır Dersim'de yoğun baskı uyguluyor. Yıllardır faaliyet yürütüyor, ama tutunamıyor. Dersim'e tek bir kimliği, Kürt milliyetçiliğini dayatıyor. BDP'nin Dersim'de bize uyguladığı politika, kendisine 90'larda uygulanan politikanın aynısıdır," diye konuşur musunuz?
Yani diyeceğim o ki, külyutmazlık için de en azından "Gerçek acıdır, biber de acıdır, o halde gerçek biberdir," düzeyinde bir mantık zincirine gerek var.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA