Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Operasyon tamamlandı!

Aziz Yıldırım, Ersun Yanal'ın verdiği 3 günlük izni iptal edip hoca odasındayken oyuncularla analiz toplantısı yaptığında bu iş bitmişti. Çünkü bu olay oyuncuların gözünde Yanal'ın tüm otoritesini sıfırladı. Ardından gazeteler Ersun Hoca'nın özel hayatıyla ilgili haberleri birbiri ardına yazmaya başladılar. Sanki bir kanaldan bunlar bilerek ve isteyerek çıkarılıyordu. Bunun sonrasında Yanal taraftarın ve medyanın gözünde de itibarsızlaştı ve Yıldırım bu bilgileri doğrulayınca da istifa etmek zorunda kaldı.
Bunun Türkçe'si; görevine son verme operasyonudur. "Ben kovmadım, o gitti" demek için yapılmıştır. Yanal'ın gidişatının çok doğru olduğunu iddia edemem. 16 yıllık başkan olarak Aziz Yıldırım da tecrübesiyle bazı yanlışları fark etmiş olabilir. Ama bunu Yanal'ı karşısına alarak düzeltmeliydi. Olmuyorsa görevine son verirdi. Aykut Kocaman da benzer şekilde istifa etmeye zorlandı. Bu tarzı onaylamak mümkün değil. F.Bahçe mehter takımı gibi iki ileri-bir geri gidiyor. Hep aynı şeyleri yaparak farklı sonuçlar almayı bekleyenler var. Maalesef yeniden futbolcu imparatorluğuna geri dönüldü. Oyuncuların şikayet ettiği, sempatik bulmadığı, çalışmayı istemediği hocayı Aziz Yıldırım gönderdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA