Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Değişmesi gereken Pereira’ydı

Vitor Pereira'nın Nani hamlesi sonuç vermiş gözüküyor. Nasıl değerlendirmek gerekir?
3 maçta 7 puan kaybedince bazı şeylerin değişmesi lazımdı. Aslında bunun başında teknik adam geliyordu ama Aziz Yıldırım bunu kendine yediremedi. Hem takımın liderleri (Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Mehmet Topal) hem de yöneticilerin baskısı sadece iki değişiklikle F.Bahçe'yi 3 maçta 11 gol atan bir takım haline getirdi. Diego kulübeye gitti, Alper 11'e geldi. Nani de forvet arkasında serbest oyuncu oldu.
Bu düzenin Fenerbahçe'yi daha çok pozisyona giren ve skor yapan bir takım haline getirdiği bir gerçek ama Mersin İdmanyurdu ve Trabzonspor karşısındaki oyunu ve skoru değerlendirirken doğru tartı kullanmak lazım. Bir tanesi oyuncularının idmana çıkmadığı, küme düşmeyi garantileyen bir takım; diğeri takım olamamış, sürekli buhran yaşayan bir ekip. Ne olursa olsun, kolay maçlardı.
Fenerbahçe'nin yeni düzeninde doğru yorumu ancak Başakşehir 90 dakikasında yapabiliriz. Volkan Şen ve Alper Potuk'un bireysel ataklarını destekleyen Nani performansından bahsediyoruz. Başakşehir, takım olarak sezona adını yazdırdı. Aynı Konyaspor maçındaki gibi sert bir mücadele izleyeceğiz ve daha objektif bir yorum yapma şansımız olacak.
Mahmut Uslu, Divan Kurulu'nda borcun 243 milyon lira olduğunu açıkladı. Yorumunuz nedir?
Asbaşkan Mahmut Uslu'nun açıkladığı rakamın futbol takımıyla bir alakası yok. Yani kulübün, amatör şubelerin borcundan bahsediyor. Sportif AŞ'nin bütçesini, alacaklarını-vereceklerini niye bir türlü ortaya koymuyorlar, bilmiyorum çünkü o Divan Kurulu'na gelenler bu şirketin en büyük ortağı Fenerbahçe Spor Kulübü'nün en kıdemli üyeleri. F.Bahçe yönetimi ne mali kongre ne de Divan kurullarında anonim şirket ile ilgili bir bilgilendirme yapmıyor. Belki SPK'ya bildiriyorlar ama bundan da kimsenin haberi olmuyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA