Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Gitsinler demek intihar olur

Asla “Daha iyisini alırız” demesinler. Çünkü bulamazlar. Eğer Caner’i İngilizler, İtalyanlar istiyorsa paraları olmadığından değil, yapacağı katkıdan dolayı bu çabadalar

Caner Erkin, Gökhan Gönül, Mehmet Topal'ın sözleşmeleri hala uzatılmış değil. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Eğer bu oyuncularla anlaşma sağlanamazsa intihardan farksız olur. Herkes şu gerçeği görsün. Fenerbahçe'yi sırtlayan Türk oyunculardır. Alex de dahil, yabancılar hep bu oyuncuların performansı üstünde yükseldiler. Bu sene de ne zamanki bu üçlü devreye girdi, Fenerbahçe'nin çıkışı başladı. Sezon başında Şener, Hasan Ali ve Souza ile oynuyordu Pereira. Şampiyonlar Ligi'nden elendi, ligde sarsıntılar geçirdi. 2008'den beri bekleriyle hücum eden bir takım var çünkü kapanan rakiplere oyunu genişleterek sağ ve sol beklerin bindirmeleriyle hataya zorladılar. Şimdi ise bunu yapanlardan vazgeçmek üzereler. Asla "Daha iyisini alırız" demesinler. Çünkü bulamazlar. Eğer Caner'i İngilizler, İtalyanlar istiyorsa paraları olmadığından değil, onun takıma yapacağı katkıdan dolayı bu çabadalar. Gökhan Gönül veya Mehmet Topal için de benzer cümleleri kurabiliriz. Milli Takım'ın öncelikle yüzde 30'u bu oyuncular. Bu görüşmeler geçen Haziran yapılıp bitmiş olmalıydı, Euro 2016 kapıdayken sözleşmeleri riske etmek baştan hataydı.
Aziz Yıldırım çocuk gibi küsüyor, tavır koyuyor veya kapris yapıyor. Bu duygusallık bir yere kadar iyidir. Takıma aidiyet hissi verirsiniz ama her zaman "Paranızı veriyorum, oynayacaksınız" diyen bir yapınız varsa, yüreğinizle değil aklınızla karar vermek zorundasınız. Lig bitmeden oyuncular Euro 2016 için Milli Takım'a gitmeden sözleşmeler bitmeli.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA