Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Beşiktaş iyi yolda

Beşiktaş'ı dün gece beğendim. Belki Trabzonspor'a çok önemli bir üstünlük kuramadılar ama çağdaş futbolun tüm gereklerini yerine getirmeye çalıştılar. Öncelikle şunu söyleyeyim, son derece iyi niyetli, koşan, mücadele eden, kaytarmayan oyunculardan kurulu. Yeni transferler de asla kötü değiller. Verilen paraya baktığımızda belki dünyaca ünlü futbolcular değiller ama Beşiktaş'a uyum sağlayacak gibi görünüyorlar. Mesela Hutchinson hem atletik, hem oyun disiplini iyi, hem de topla gidebiliyor. Gökhan Töre ise oyuna sonradan girmesine rağmen çok akıllı bir gol attı. Kabul edilebilir ki Beşiktaş bir yıldızlar topluluğu değil ama birkaç oyuncusuyla birlikte sonucu her an değiştirebilecek bir takım. Bunların başında da tabii ki Fernandes geliyor. Üstelik yedek kulübesine baktığımızda da Beşiktaş'ın birçok mevkide alternatifi çoğalmış durumda.

TRABZONSPOR'UN İŞİ ZOR

Dün gece iki takım da maça çok kontrollü başladı. İlk devre müthiş dengeli ve tedbirli geçti. İkinci yarıda da maç böyle giderken hemen herkes golü atanın maçı bitireceğini düşünüyordu. Zaten öyle de oldu. Olcay Şahan golü attı, Beşiktaş rahatladı. Ardından da bana göre bu sene adından çok söz ettireceğini düşündüğüm Gökhan'la Beşiktaş'ın galibiyeti geldi.
Trabzonspor ise hayal kırıklığı. Hatta dostları üzmeyelim ama geçen seneden de daha kötüler. Kadro kalitesi beklenenin altında. Malouda daha hazır değil. Colman, Alanzinho gibi oyuncular zaten bildiğimiz isimler. Görünen o ki Trabzonspor'u ve Trabzon yönetimini çok ama çok zor günler bekliyor. Bir kere daha gördük ki dünyaca ünlü yaşlanmış yıldızlar takıma fazla bir katkı yapamıyorlar.

ÖZKAHYA COLMAN'I ATAMADI
Gelelim hakem Halis Özkahya ve yardımcılarına... Yardımcılar harikaydı ama Halis Özkahya için maç çok zor olmasa da Colman'ı oyundan atamadı. Colman'ın Mustafa Pektemek'e yaptığı hareket sportmenlik açısından kabul edilemez. Üstelik hemen hakemin gözü önünde oldu ama maalesef Colman oyunda kalmaya devam etti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA