Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Hakemin hatasını Yanal telafi etti!

Futbol işte bundan dolayı dünyada en sevilen spor... "Futbol 90 dakikadır" diye boşuna dememişler. Uzatmaların ikinci dakikasında kornerden gelen topa Kuyt dokunsa gol olacakken, artık uzatmanın da uzatmasında bir kontra topta Emenike F.Bahçe'ye hoş geldi. F.Bahçe çok önemli bir maç kazandı. Üstelik ilk 20 dakika dışındaki futbola baktığımızda F.Bahçe'nin kazanmayı hak ettiğini pek söyleyemeyiz.
Sarı-lacivertliler, ilk 20 dakikada oyuna çok iyi başladı. Temposuyla, pas trafiğiyle kusursuzdu ki bu dakikalarda golü buldu. Bu golden sonra ikinci gol için pozisyonlar cömertçe harcandığı sırada Kayseri Erciyes'in golü geldi.

ÇOK KOŞAN, MÜCADELE EDEN...
Bir frikikte Azofeifa mükemmel vurdu. Mamafih orda da barajın gereksiz şekilde bozulmasını ve Webo'nun barajdan kenara doğru açılmasını da eleştirmemiz lazım.
İşte bu dakikadan sonra sahada çok koşan, iyi mücadele eden ama üretemeyen bir F.Bahçe debelendi durdu. M.Topuz çok iyi niyetli bir futbolcu ve dün de başarılı isimlerin başında geliyordu. İlk golde Sow'a ortası harikaydı. Aslında Topuz dün yaptığı isabetli ortalar bakımından parlayan isim oldu. Dakikalar ilerliyor ve F.Bahçe topla fazla oynasa da pozisyon bulamıyordu. Maç bitti dendi, hakem 4 dakika uzatma koydu.

HAKEMLİK CESARET İSTER

Gol de 94.30'da geldi. Erciyesliler'in itirazı anlamsız çünkü uzatma esnasında da bir oyuncu değişikliği var. Hakem bunu ilave etti ve uzatmanın da uzatmasında Emenike'nin kolay gibi görünen ama zor olan golü geldi. O tip ortaya kafayla vuracaksınız ancak dün geceki gibi vurmalısınız. Emenike de uzak direğe çok iyi vurdu. Gelelim hakeme... Maçtaki en büyük hatasını Ersun Yanal telafi etti. Caner'e gösterdiği ilk sarı kart yanlış. Caner penaltı için kendini yere atmadı; dengesi bozuldu ve yere düştü. Ama ondan sonra yerde yatan futbolcuyu topla karışık çiğnemesi var ki bunun kartsız kalması kabul edilebilir gibi değil.
Hakemlik cesaret ister ama dün gece Kayseri'de bunu göremedik.

MAÇIN ADAMI: EMENİKE

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA