Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Tuhaf

Galatasaray'ı ve Mancini'yi anlayabilmek mümkün değil.
Daha birkaç hafta önce Amrabat gözden çıkartılmış, yeni yabancılar için uğraş veriliyordu ama dün gece baktık ki gözden çıkarılan Amrabat kurtarıcı olarak oyuna giriyor. Devre arası G.Saray'ı adeta bitirmiş. Futbolcular tel tel dökülüyor. Melo ve Semih dışında vasatı aşan oyuncu yok. Koskoca G.Saray'ın, Antep gibi mütevazı bir takım karşısında yakaladığı tek bir gol pozisyonu bile yok. Buna karşılık sadece ikinci yarıda maç 3-0 olabilirdi. Antepli oyuncular biraz becerikli, biraz güçlü olsalar dün gece G.Saray tam bitmişti.
Her ne kadar Melo takımın en iyi oyuncusu da olsa, onu üçlü savunmanın ortasında oynatmanın bir acz olduğunu söylemek lazım. Kabul, Melo sürekli ileri çıktı, bol şut çekti ama ileri çıktığında da top kayıplarında Antep çok tehlikeli kontrataklar yakaladı. Sabri dün orta 5'linin solunda oyuna başladı. Hayatında kaç defa bu mevkide oynamıştır bilmiyoruz. Ama beceremedi.
Eboue de öyle. Sürekli yerlerde. Selçuk'un sanki içi geçmiş gibi. Ne organizasyon yapıyor ne de hücuma destek verebiliyor.

DROGBA'NIN HALİ YOK!

Tabii bütün bunlara Drogba ve Umut da eklenince G.Saray'ın sadece adı vardı sahada.
Oysaki aynı G.Saray ilk yarının sonuna doğru form tutmuştu. Devre arası kampının yararlı geçtiğini söylediler ve öyle de geçmesi gerekiyordu ama önce kupa maçları sonra da dün geceki Antep maçı G.Saray'da sıkıntıların çok daha büyük olabileceğini camiaya gösterdi. Şimdi tartışılması gereken bu sistem değişikliğinin G.Saray'a ne getireceği.
Bence fazla bir şey getirmedi. Üstelik bu sistemde tüm gol umutları Drogba'ya bağlı. Onun da dün geceki gibi yürüyecek hali olmadığında bırakın gol pozisyonu bulmayı G.Saray rakip ceza alanına bile çok zor girdi.
Sergen'e çok üzülüyorum. İyi bir takım yapmış ama herhalde forvetinin beceriksizliğine çok yanmıştır. Kim ne derse desin sahanın en başarılı ismi hakem İlker Meral'di. Bazen telaşlı davransa da oyun kontrolünü ve objektifliğini kaybetmedi.

MAÇIN ADAMI:
İLKER MERAL

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA