Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Nerede kaldı centilmenlik

Galatasaray'ın sakat Bruma'yı Gaziantep'e kiralaması çok konuşuldu. Siz bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?
Futbolda kanuna uygun ama hülle işlerine karşıyım. 6 ay oynamayacağı kesin sakat bir futbolcuyu Gaziantep niye kiralar? Bu haksız rekabet demektir. Galatasaray diğer yabancılara yer açılsın diye Bruma'yı Antep'e kiralıyor. Yanında da bonus olarak Yiğit'i veriyor. Antep mutlu, zira Bruma'yı alıp yanında da Yiğit'i alıyorlar. Ceplerinden tek kuruş para çıkmıyor. Hani spor centilmenlikti! Federasyonun bu tür işlere artık 'dur' demesi gerekiyor.
Mancini'nin G.Antep maçı içindeki taktik değişiklikleri çok tartışıldı. Sizce Mancini beklentilerin neresinde?
Mancini, Gaziantep karşılaşmasında bir basketbol antrenörü gibi davrandı. Bir maç içinde sistemle ve oyuncuların görev yerleriyle bu kadar oynamak doğru değil. Üstelik Galatasaray'da birçok oyuncu bu tür değişik vazifelere çabuk adapte olabilecek yetenekte değiller. Eğer büyük hedefleriniz varsa, oyun şablonunuz ve kadronuz sezonun yarısı geride kaldığı halde tam belli değilse ortada cidden büyük problem var demektir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA