Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Beşiktaş'ın Gomez'i elinde tutması zor

Mario Gomez'in milli forma altında İngiltere'ye attığı gol sonrası gider mi tartışmaları başladı. Bu performansını etkiler mi?
Artık bütün kozlar Mario Gomez'de. Alman Milli Takımı'nın santrforu olmak ve muhtemelen EURO 2016'da görev yapacak olmak her futbolcu için müthiş bir güçtür. Hem yeni talipler doğurur hem de atacağı imzalarda ekonomik avantaj sağlar. Beşiktaş'ın bundan sonra Mario Gomez'i elinde tutması kolay değil. Ama şu bir gerçek ki Mario Gomez de ikinci baharını Beşiktaş'ta yaşıyor.
Beşiktaş'ta Gökhan Töre- Ertuğrul Karanlık fotoğrafı ve krizi var. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?
Bir sporcu için tıbbi müdahale ve tedavi çok önemlidir. 'Ne olacak canım, ha Ertuğrul Karanlık'a gitmiş ha başkasına gitmiş' diyemeyiz. Gökhan Töre'nin yaptığı yanlıştır. Kulübün tayin ettiği ya da kulübün bağlı olduğu sağlık biriminin yönlendirdiği akademisyenlere gidilir. Tedavi ya da operasyona da onlar karar verir.
Beşiktaş'ta Vodafone Arena rüzgarları esiyor. Takıma olumlu bir yansıması olacak mı?
Vodafone Arena belki dünyanın en lüks ya da kapasitesi en yüksek stadı değil ama şu bir gerçek ki dünyanın en güzel stadı olacak. Bu yıllarca değişmeyen ve değişmeyecek olan bir gerçek.
Beşiktaş, Bursa maçını yeni stadında oynayacak. Herkes bunu büyük bir avantaj ya da büyük bir itici güç olarak düşünebilir. Ama ben farklı düşünüyorum. Beşiktaş iki yıldır göçebe gibi oynuyor. Belki de göçebe gibi oynamak oyuncular üzerinde daha fazla bir konsantrasyon yaratıyor. Ama futbolcular şimdi 'Oh! Yeni stadımızda oynayacağız. Nasıl olsa seyirci gücümüz ve atmosferimizle kazanırız' deyip belki bir yoğunlaşma zafiyeti yaşarlarsa bu Beşiktaş'a zarar verebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA