Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

İki takıma da tebrikler

Ankara 19 Mayıs Stadı, sezon sonunda oynanan kupa finali için doğru tercihti. Statta şahane bir zemin ancak biraz yorgun iki takım vardı. Maçta ilk 9 dakikaya Trabzonspor çok iyi futbol oynayarak başladı. İlk dakikalarda atak konusunda üstündüler. Bunlardan bir tanesi de net pozisyon. Hasan Ali, Volkan Şen'in net pozisyonunu çıkardı. Bu pozisyonun ardından Fenerbahçe'nin ilk tehlikeli atağı bir kontradan geldi. Mehmet Topal, önce dripling yapıp çok iyi zamanlama ve '10 numara pası'yla Sow'u çok iyi gördü. Moussa Sow golü buldu ve maçı Fenerbahçe tarafına getirdi. 35'e kadar oyun Fenerbahçe'nin kontrolünde giderken bu dakikadan ilk devre sonuna kadar gittili geldili bir futbol oynandı. Tolunay Kafkas'ın ilk yarının ardından Zokora'yı çıkarması doğruydu. Kaldı ki sarı kart gördüğü pozisyonda bence kırmızı gösterilmeliydi.

MEHMET TOPAL SAHANIN EN İYİSİYDİ
İkinci yarı 75. dakikaya kadar orta saha mücadelesi şeklinde giderken ardından uzatmalar da dahil olmak üzere Trabzonspor bastırdı. 85'te Fenerbahçe'nin yakaladığı pozisyonda Webo maçı bitirmek üzereyken bu kez 87'de Trabzonspor maçı uzatmaya götürme şansını kaçırdı. İki takımı da tüm sezonda gösterdikleri mücadelelerinden ötürü kutluyorum.

AYDINUS İDARE ETTİ
F.Bahçe'de kaleci ve savuma iyi oynadı. Hemen önlerindeki Mehmet Topal sahanın en iyisiydi. Cristian 30'dan sonra iyiydi. Emre yediği darbeden ötürü sinirlenmemek için temposunu düşürdü.
Trabzonspor kupayı alabilmek için elinden geleni yaptı ama olmadı. Sezonun son maçı olmasına rağmen son 5-6 haftaki formlarını koruyarak sahaya yansıttılar.
Fırat Aydınus haklı olarak maçı yönetmedi maçı idare etti. Tekrar söylüyorum haklı olarak...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA