Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FATİH DOĞAN

Yıkılmazlar...

Beşiktaş'ın 1 puan için sahaya çıktığını ve ona göre oynadığını söylemek haksızlık olur. Ancak Slaven Biliç'in aklında "Kazanamazsam kaybetmeyeyim 4 puan farkı koruyayım" düşüncesinin yattığı da bir gerçek.. Hırvat hocanın; Atiba- Veli ile çift ön liberolu 4-2-3-1'e dönmesi Beşiktaş'ı son maçlarına göre kendine getirdi. Önde Tolgay da eklenince ve orta sahada Beşiktaş ayakta kalınca F.Bahçe top yapamadı. Derbide belirleyici unsur F.Bahçe'nin vasatı aşamayan performansıydı. Bunda maçtan önce Gökhan'ın, maç sırasında Kuyt ve Meireles'in sakatlanmasının da hiç kuşkusuz payı var. Bu yüzden F.Bahçe kanatlarını hiç kullanamadı.
Ancak en önemli etken Emenike'nin forma SOW'u!. Tribünler "Musa" diye bağırdı diye formayı çıkarıp sahayı terketmesi, sonra geri dönüp oyuna devam etmesi anlaşılır gibi değil. Tam kepazelik! İsmail Kartal'ın Emekine ısrarının yanlışlığını Musa Sow gösterdi. Dünkü galibiyetin sahibi ısrarla 'Musa' diye bağıran taraftardan başkası değil! Biliç'in temel sistem yanlışından dönse de Olcay'ın yerine 1 aydır oynamayan Sosa'yı oynatması, stoperdeki Necip ısrarı anlaşılmaz bir nokta da duruyor.
Beşiktaş dün genel olarak sahada iyi durdu. Özellikle ikinci yarı F.Bahçe'yi oyunun dışına itecek şansları da buldu. Oğuzhan'a, Demba Ba'ya birilerinin hatırlatmasında fayda var. Atamayana atarlar. Musa'yla 90+'da şov yapıp kaleci Günay'ı da ağlatırlar. Bu yenilgi Beşiktaş'ı yıkmaz ama yakar.. Lig karıştı. "Şu takım şampiyon olur" diyen beri gelsin..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA