Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

Godot'yu bekler gibi...

Trabzonspor'un kadrosunun ligin ikinci yarısında istikarlı sonuçlar almak için yeterli olmadığı ortada. Görünen o ki, bizler bu yıl da 'Godot'yu bekler' gibi Trabzonspor'u bekleyeceğiz

Trabzonspor kötü bir ilk yarı geçirdi. İkinci yarı sizce bu tablo devam eder mi? Farklı bir Trabzonspor mu olur? Şenol Güneş'in ilk yarı performansını nasıl görüyorsunuz?
Sezonun ilk yarısında Trabzonspor için tablo çok kötü. Önce Avrupa Kupaları'nda Macaristan'ın Videoton takımına elenerek gruplara kalamaması büyük bir hayal kırıklığı. Şu anda ligde 7'nci durumda, puanı 24. Liderle puan farkı 9. Üç puanlı sistemde her şey olabilir ama, 14. Gaziantepspor'la puan farkı sadece 4! Ligimizin en az gol atan takımlarından biri. Trabzonspor'un kadro yapısını gözönüne getirdiğimizde, ligin ikinci yarısında istikrarlı sonuçlar için yeterli olmadığı gerçeğini görüyoruz. Görünen o ki bizler bu yıl da Godot'yu bekler gibi Trabzonspor'u bekleyeceğiz! Şenol Güneş, ilk yarı sonu başarısız olduğunu zaten dile getiriyor.
Sezon sonunda "Artık şarkı dinlemek değil şarkı söylemek istiyorum" diyerek ayrılan ama tekrar teknik kadroya dönen Ünal Karaman operasyonu sizce doğru muydu?
Sayın Ünal Karaman, Nazım'ın dizeleriyle, "Artık şarkı dinlemek değil şarkı söylemek istiyorum" diyerek sezon öncesi Şenol Güneş ile konuştuktan sonra görevinden ayrıldı. Bu sözlerin anlamı açık. Yani artık 2'nci adam olmak istemiyorum, birinci adamlık yapmak istiyorum...
Bu yüzden Şenol Güneş yeni yardımcılarını seçerek sezona başladı. Aradan geçen 6 ay sonra yine başa dönüldü! Peki değişen ne oldu? Ünal Karaman yine neden şarkı dinlemeyi seçti!. İlke, prensip gibi sözler aklıma geliyor!
Bu gelinen noktada söylenecek tek söz; yakışmadı Şenol Güneş, yakışmadı Ünal Karaman. Çünkü Trabzonspor yap-boz tahtası değil, kimse çıkıp da bana yıllardır dillere plesenk olan Trabzonspor'un menfaatleri gibi içinde ne olduğu belli olmayan bir sözle karşıma gelmesin.
Şenol Güneş tribüne çıkacak, Ünal Karaman kulübede kalacak bunun planları mı yapılıyor?
Kapalı kapılar ardında oturup konuşmanın, anlaşmanın Trabzonspor'a yapacağı her hangi bir katkı yok. Şeffaf olunması düşüncesindeyim. Eğer öyle bir anlaşma varsa şu an bir basın toplantısı yaparak kamuoyunun bilgilendirilmesi daha sağlıklı olacaktır.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA