Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

Kral çıplak

Bir de Giray Bulak olayını sormak istiyoruz. Giray Bulak 4 ayda bıraktı gitti. Bu Trabzonspor'un hala bir kurum olamadığının bir göstergesi mi yoksa Bulak'ın doğal bir seçimi mi?
Giray Bulak olayı, bir kulüp nasıl yönetilemezin en büyük göstergelerinden biri. Artık Trabzonspor yönetimi için söyleyebileceğimiz tek söz, 'KRAL ÇIPLAK.' Önce şike soruşturması sürecinde izlenen yanlış strateji, sonrasında Yıldırım Demirören federasyonuna verilen anlamsız destek sonucunda bugün gelinen nokta, gerçekten büyük bir hüsran. Kimse bugün Giray Bulak'ı suçlamasın. Çünkü bir kulüp yönetimi, birisine görev verirken sözleşme yapmak zorundadır. Bir de yaptığınız sözleşmede taraflardan biri sözleşme tarihinden önce ayrılma kararı verecek ise bir yaptırım maddesi bulunması zorunluluktur. Bütün bunlar yapılmadığı için Giray Bulak burada en son suçlu kişidir. Benim bir başka anlamadığım nokta ise yıllardır sistemden yakınmak. Sistem yok ki! Çünkü Kişilere bağlı (ne yazık ki aynı kişiler) bir birim oluşturulduktan sonra, söz konusu kişi gitmesi halinde eğer birim dağılıyorsa veya çöküyorsa ortada ne birim ne de sistem olmadığının en açık göstergesidir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA