Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

Sosa kırmızı kart görmeliydi

Trabzonspor için ortaya konulan oyun ve alınan sonuç tam bir hayal kırıklığı. Beşiktaş, maç boyunca coşkulu, tempolu bir oyun ortaya koyarak galibiyeti hak eden taraf oldu. Eğer girdikleri gol pozisyonlarını değerlendirebilseler daha farklı bir skora imza atmaları işten değildi. Ama bir başka gerçek daha var. Hakemler hakkında fazla yorum yapmayı sevmem. Mete Kalkavan sarı kartları rahatlıkla kullanan bir hakem görüntüsü verdi. Ancak bir pozisyon var ki sarı kartı bile gösteremedi! Sosa'nın ilk yarıda Mehmet Ekici'ye yaptığı hareket bırakın sarı kartı direkt kırmızı karttı. Hani klasik söylem var ya maçın kırılma anı!
Trabzonspor için maç bireysel hatalarla başladı. Önce kaleci Fatih kendisine gelen topu uzaklaştıramadı, Veli golü attı. Ardından Papadopoulos gibi deneyimli bir oyuncu, topu taca atmak varken Olcay'a kaptırarak ikinci golü hazırlayan isim oldu. Kabul etmek gerekir ki böylesi bir maçta 2 farklı geriye düştüğünüz anda maçı lehinize çevirebilmek de kolay bir şey değil. Beşiktaş 2-0'dan sonra oyunu kendi alanında kabul etti. Trabzonspor, Beşiktaş ceza alanına kadar geldi ama hücumda gerekli yeterliliği bir türlü gösteremedi.
Kendisinden çok şey beklenen Mehmet Ekici ve Özer, Beşiktaş orta sahasının sürati karşısında etkisiz kaldı. Bir de Bosingwa'nın hücumdaki etkinliği Olcay ile yok edilince gol pozisyonu üretemediler. Görünen o ki Trabzonspor, yüksek hedefler için gerek fiziksel gerekse oyun kurgusu olarak henüz hazır değil.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA