Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

Flavio ve Trondsen çok işe yarayacak

Flavio mücadele gücü ile Trabzonspor’a katkı yapar. Trondsen ise topu ayağına aldığında eveleyip gevelemeden öne ve çabuk oynamaya çalışıyor. Sol ayağı da gerçekten mükemmel.

Trabzonspor'u Ç.Rizespor karşısında nasıl buldunuz? Hangi bölgelere transfer lazım?
Geçen sezondan farkı, orta alanda daha dirençli oyuncular olması. Bilindiği gibi geçen yıl birçok maçta Abdulkadir Parmak dışında mücadele gücü yüksek bir oyuncunun olmayışı büyük sorunları beraberinde getirdi. Yeni transferlerden Flavio, mücadele gücü yüksek bir isim. Bir de Çaykur Rizespor maçında görüldü ki hücumda da sorumluluk almaya çalışıyor. Norveçli Trondsen'in sol ayağı mükemmel. Top ayağına geldiğinde yana veya geriye oynamak yerine öne ve çabuk ayağından çıkarmaya çalışan bir görüntü verdi. Bu iki oyuncu da ilerleyen haftalarda takıma önemli katkılar yapar diye düşünüyorum… Hücumda herhangi bir sorun yok. Ama top rakibe geçtiğinde hücum oyuncularının arkadaşlarına yardımcı olmaları gerekmekte. Yani takım savunması ön planda olmalı…

SAVUNMADA HÂLÂ CİDDİ SORUN VAR
Geçen seneki kolay gol yeme hastalığı devam ediyor mu? Stoperler için neler söylersiniz?
Eksiklerin en başında savunmanın ortası geliyor… Edgar ve Campi ilk kez beraber oynayan iki isim. Doğaldır ki aralarında bir uyum olması beklenmemeli. Ama genel anlamda her iki oyuncu da Trabzonspor için gerekli yeterlilikte görünmüyor. Özellikle Edgar ilk toplarda zamanlama hatası yaptığı için sık sık rakibi faul ile durdurmak zorunda kaldı.

EDDİE NEWTON ÖNCE KENDİNİ KANITLAMALI
Teknik direktör Eddie Newton'u nasıl buldunuz?
Şu anda teknik direktör hakkında yorum yapmak gerçekçi olmaz. Çünkü kısa bir süredir Trabzonspor'un başında olan bir isim. İlerleyen haftalarda takımın göstereceği performansla kendisi hakkında daha sağlıklı bir yorum yapma olanağımız olur.

ÖMÜR GERİ DÖNÜŞÜN SİNYALLERİNİ VERDİ
Abdülkadir Ömür, Çaykur Rizespor karşısında iki gol attı, iyi oynadı. Sakatlık endişesini atlattı mı sizce?
Abdülkadir Ömür son yıllarda özlemini çektiğimiz bir kenar oyuncusu. Çünkü top ayağına geldiğinde adam eksilten, rakip savunmanın dengesini bozan bir isim. Ama geçen sezon sakatlıktan dolayı öyle bir silahtan Trabzonspor gerektiği gibi yararlanamadı. Rizespor maçında fiziksel anlamda henüz hazır olmamasına rağmen özellikle ilk yarıda bu sezon takıma önemli katkılar yapacağının işaretlerini verdi. Fakat son dakikalarda sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. Neyse ki sakatlığı ciddi değilmiş. Trabzonspor'un uzun lig yarışında ona çok ihtiyacı olacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA