Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Galatasaray'ın gelecekteki Nedved’i!

10 yıl önce Juventus küme düştüğünde, Çek yıldızın sözlerini andırıyordu bu sözler... Nedved onca talibi varken, takımda kalmış ve hizmet etmeye devam etmişti

Lige havlu atmış, Avrupa'dan elenmiş, UEFA'dan bir yıl men cezası almış Galatasaray'da bir taraftan "suçlu kim?" diye taraftar ve üyeler sorgulama yaparken, bir taraftan da günah keçisi ilan edilenler var. Bunların ilk sırasındaki isim ise Wesley Sneijder. Hollandalı'nın Galatasaray'a geldiği günden bu yana verdikleri de kalitesi de ortada... Taraftar TT Arena'ya maç izlemeye gidiyorsa, ilk sebepleri Wesley Sneijder. Galatasaray'ın önündeki iki transfer döneminde Sneijder, kalitesinde bir futbolcuyu kadrosuna katabilmesi mümkün değil. O zaman elinizdekinin değerini bileceksiniz. Sürekli olarak adı transferde anılan Sneijder, ısrarla İstanbul'da mutlu olduğunu ve Galatasaray'da kalacağını söylüyor. Hatta bunu söylemekten yorgun düştüğünü bile düşünüyorum ama bazıları ikna olmuyor. Akhisar maçında takımı sahiplenen oyununun ardından yaptığı açıklamalar önemli. Sneijder "Fare değilim, gemiyi de ilk terkeden olmam" diyor kısaca. "Gelecek sezon Galatasaray'ı ayağa kaldıracaksanız bir ucundan da ben tutacağım" diyor. Bu sözler Juventus 10 yıl önce küme düştüğünde Pavel Nedved'in söylediklerini hatırlattı. Çek yıldız, onca talibi varken takımda kalmış ve "Küme düştüğünüzde futbolcular gider, adamlar kalır" diyerek vefa duygusunun altını çizmişti. Nedved uzun yıllardır Juventus'un futbol aklı, yöneticisi. Sneijder'e böyle bakmalı Galatasaray. Hollandalı 2018 Dünya Kupası'nda forma giymek istiyor.
Çok sevdiği G.Saray'da futbolu bırakabilir ve Florya'nın Nedved'i olabilir gelecekte. Galatasaray'da o çok tartışılan futbol aklının kim olduğu sorusuna yıllar sonra Sneijder diye cevap vermek isteyen bir yönetici varsa eğer tabii.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA