Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Allah gönlüne göre versin...

Menajer konusunda Fenerbahçe de yıllarca büyük hatalar yaptı. Belki bilerek, belki bilmeyerek yaptılar... Günahları boyunlarına.
Ama son Gökhan Gönül olayında derine inildiğinde karşınıza farklı görüntüler çıkıyor. Benim burada en fazla dikkatimi çeken cümle şu; "Gökhan Gönül Beşiktaş'la ön mukavele yaptı" denildi... "Söz verildi" denildi... Denildi de denildi. Daha sonra Gökhan Gönül, Fenerbahçe'ye dönüş sinyalleri verdi ama tam bu arada bir şeyler oldu, şimşekler çaktı, gök gürledi, dolu yağdı Gökhan Gönül tekrar çark etti. Tam bu sıralarda da Aziz Yıldırım'ın beyanatı var; "Gökhan birileri seni tehdit mi ediyor?
Söyle bilelim" cümlesi. Keşke birileri tam konuşsa da hepimiz bilsek. Beyler çok net söylüyorum; önceden yazdığım belli bir zihniyette bu transferlere devam ederse Beşiktaş, Fener'e, Galatasaray'a açık ara fark atar.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın son davranışları ve eylemleri ile bu cümlelerin hepsi taca ya da auta çıkmamıştır.
Orman topa göstere göstere öyle bir vurdu ki top stadın deniz tarafından dışarı çıkmıştır. Bundan sonra da Beşiktaş'ın başarısızlık oranlarının hesabının tek sorumlusu Fikret Orman'dır. Göreceksiniz hiçbir şey geçen yılki gibi olmayacak Beşiktaş için... Ben çok güzel şeyler görüyordum ama şu anda gördüklerim flu... Yani uzağı göremiyorum.
Bana bir uzak gözlüğü lazım. O gözlüğü bana taktıran da davranışlarıyla Fikret Orman oldu. Bizim alemde bir cümle vardır; "Allah her şeyi gönlüne göre versin..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA