Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Beşiktaş'ın geleceği flu uzak gözlüğü gerekli!..

Fikret Orman zor bir iş yaptı... Öyle ya da böyle stadı bitirdi. Stadı bitirdiği sene de şampiyon oldu...
Yani başarı ikiye katlandı. Peki stadın yapımında öyle ya da böyle şaibeler var diyorlar. Bu işler demekle olmaz.
Beşiktaş kongresi toplanır Fikret Orman ve ekibinden hesap ister, araştırırlar, doğru mudur yanlış mıdır ortaya çıkar. Bunu da ortaya çıkarmak bizim işimiz değil. Bu görev kongreye düşüyor.
Şimdi biz işin transfer kısmına bakalım.
Takriben bir ay önce bir yazı kaleme almıştım; "Beşiktaş bu transfer politikasına devam eder, düzgün işler yapmayı sürdürürse Fenerbahçe ile Galatasaray en az 5 yıl nal toplarlar" demiştim.
Ama bundan sonra yaşanan olaylar, benim bu yazdığım cümleleri taca çıkarmaya başladı. Bakın neden?
A Spor'da bir program izliyorum, Erdal Torunoğulları diye bir yönetici konuşuyor. İsmini duyuyordum ama ilk defa TV'de gördüm. Enteresan şeyler söylüyordu... Transferi nasıl yürüttüklerini, para politikalarını, menajerlere teslim olmadıklarını, menajerlerinin ikinci yüzlerini yani tehlikeli yüzlerini anlatıyordu.
Bir arkadaşıma telefon açtım dedim ki "Bu adam mantığındaki yöneticiler, Beşiktaş'ta 4-5 sezon daha söz sahibi olursa Fener'i, G.Saray'ı bayıltırlar" ben bu cümleleri söyleyince bir arkadaşım "Yemek yesek nasıl olur" dedi ve Erdal Torunoğulları ile yemek yedik. Neleri yaptıklarını neleri yapamadıklarını anlattı. "Hocam, senin gazetedeki o yazın ve televizyondaki konuşman benim önümü keser.
Bu bazılarının hoşuna gitmez.
Sana bir cümle daha söyleyeyim, menajerler beni hiç sevmiyorlar.
Ama daha da önemlisi benden nefret ediyorlar" dedi. Sonra yeni görev dağılımında Beşiktaş Stadı yapımında Orman'ın yanında sağ kolu olarak çalışan bütün para ve gider-gelirlerinin bilgi sahibi iki kişiden biri olan Umut Güner transfer komitesinin başına getirildi.
Şöyle bir istihbarat yaptım, Torunoğulları'na diyorlar ki "Sen Güner'in altında çalışacaksın." Bu şu demektir: "Biz seni kovuyoruz."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA