Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Günah çıkarıyor!

Galatasaray Genel Kurulu’ndan önce başka şeyler konuşan İnan Kıraç, Genel Kurul’dan sonra başka şeyler söylüyor. Ya unutuyor ya da günah çıkarıyor

İnan Kıraç, Mali Genel Kurul'dan 15 gün önce, "Hiç kimse Galatasaray Liselileri'ni küçük görmesin. Yok saymaya kalkmasın. Bunun sonuçlarına katlanır" diye tehdit etti... Aynı İnan Kıraç, ibra edilmeme kararından sonra "Mustafa Cengiz'in ibra olmadığını geç öğrendim ve çok üzüldüm. İbra olmama olayını doğru bulmuyorum" yorumunu yaptı.
8 Mart Cuma günü bir televizyon programına katılan İnan Kıraç, Mali Genel Kurul'dan 15 gün önce şu ifadeleri kullandı: "Adayımız var. Şu anki divan başkanı (Eşref Hamamcıoğlu) arkadaşımızı başkanlık için ikna etmeye çalışıyoruz.
Son bir şey söyleyeyim; hiç kimse Galatasaray Liselileri'ni küçük görmesin.
Yok saymaya da kalkmasın. Bunun sonuçlarına katlanır." Aynı İnan Kıraç, Mustafa Cengiz yönetiminin ibra olmamasının ardından 24 Mart Pazar günü şu sözleri söyledi: "Galatasaray büyük bir camiadır. Bu dertleri aşar. Mustafa Cengiz'in ibra olmadığını geç öğrendim ve çok üzüldüm. İbra olmama olayını doğru bulmuyorum. Dünkü tabloyu gördükten sonra küskün ve üzgünüm.
Olayı mektepli mektepsize getirmek yanlıştı. Maalesef kongrede böyle bir fotoğraf verdik. Yönetim her şeyi göğüslemeye çalışmıştı. Mustafa Cengiz ve yönetimi bundan sonra mahkemeye gitsinler, süre kazansınlar. Tekrar seçim olsun. Sezon devam ederken çok yanlış bir sürece girdik. Yanlıştan dönülmesi ve düzeltilmesi gerekir."

HER GÜN BAŞKA AÇIKLAMA
Köyün muhtarı 88 yaşında. Beşinci karısı da vefat ediyor. Onlarca torunu, onlarca çocuğu var. Fakat muhtar, "Ben tek başıma yaşayamam, benim bir eşim olmalı" diyor ve köyün 18 yaşındaki bir kızını babasından istiyor. Güzel de para veriyor.
Torunlarıyla, oğulları "Baba, dede yapma bu yaştan sonra olmaz" diyor. Muhtar "Siz benim özel hayatıma karışmayın" deyip noktayı koyuyor. Düğün vakti geliyor, eğlenceler yapılıyor, gecenin sonunda muhtarla gelin odaya giriyorlar ama muhtarın çocukları ve torunları her şeye rağmen bir de kefen hazırlıyorlar, kalbi yetmez ölür filan diye. Bir saat geçiyor, iki saat geçiyor, üç saat geçiyor… Hiçbir şey yok. Odadan çıkan da yok. Dört saat sonra kapı açılıyor. Önce gelin çıkıyor.
Her tarafı paramparça.
"Ne oldu sana?" diyorlar.
Gelin, "Yahu kardeşim bu adam bunamış.
Her çiftleşmeden sonra unutuyor bir daha çiftleşiyor" diyerek dert yanıyor… Mesela yani...
Mali Genel Kurul'dan önce 9 Mart'ta bunları söyleyen İnan Kıraç herhalde unutuyor, kongreden sonra bunları söylüyor.
Ya unutuyor ya günah çıkarıyor.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA