Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Yıldızlarla yaşamak yıldızları yönetmek

Drogba gibi 35 yaşındaki bir dünya yıldızı ya da onun gibi ünlüler hedeflerle yaşamayı severler ve ayakta kalırlar. Ama en çok yaşlanmaktan korkarlar. İlgi ve sevgiyi sık isterler. Bazen de Drogba gibi oyundan alındığında "Küskünlük" tavrı sergilerler. Doğaldır. İster genç ister yaşı geçkin olsun, yıldızlarla yaşamayı bilmek ve onları yönetmek gerekir. Fatih Terim bu ayarı doğru yapacak çok tecrübeli bir hocadır. Bursa'da, Drogba'yı oyundan Taffarel değil ancak Terim alabilir ve almıştır. Yıldızlara ilgiyi esirgemeyeceksiniz ama yeri geldiğinde vazgeçilmez olmadıklarını da hatırlatacaksınız.

DROGBA KEŞKE KULÜBEYE GELSEYDİ

Drogba ilk günden itibaren takıma ağabeylik yapıyor, motive ediyor. Saha içinde tecrübesiyle öğretmen gibi davranıyor. Arkadaşlarına doğru pozisyon almaları konusunda yardımcı oluyor. Örnek olacak şekilde savunmaya gelip top çıkartıyor. Bursa'da oyundan çıkarılması hataydı. Çünkü Galatasaraylı oyuncular saha içinde dikkat refleksini kaybetti. Bursa hücuma savunmasıyla birlikte geldi. Drogba keşke çıktıktan sonra kulübeye gelseydi, doğru olurdu. En azından takımı yine kenardan dikkat konusunda uyarabilirdi.
Bilgi sahibi olmadan fikir yürüterek "Terim- Drogba" savaşı çıkarmak için ateşe odun atanların tuzağına düşmemek gerekir. G.Saray ailedir "Pire" için "Yorgan" yakmaz.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA